Ya bu ne demek yaaaaa bi bu eksikti yani bravo bana sıfırlamak tek yol herhaldeeeee...
Telefon pin desenimi unuttum, ne yapabilirim?
Ya bu ne demek yaaaaa bi bu eksikti yani bravo bana sıfırlamak tek yol herhaldeeeee...
Ya aylardır aynı deseni kullanıyorum şaka gibi ya nasıl unturum... Lütfen telefonu sıfırlamak dışında nasıl açabilirim bilen söylesin.
Telefonu Sıfırlamak Dışında Açmanın Bi yolu Yok ne yazık ki? Belki de vardır ama o nedir onu da ben bilmiyorum benim de başıma gelmişti 2018 yılında da telefonuma saçma sapan bir pin ekledim unuttum açamadım mecbur Sıfırlamak zorunda kaldım çok kötü durum Aklında tutabileceğin şifreler kullan
android sürümün 8.0 dan yüksek galiba benim android 8.0 desen koyarken şöyle seçenek de vardı hatalı desende telefon formatlansın mı ben o kutucuğu kaldırmışdım sen ya o kuyucuğu kaldırmadın ya da android sürümün 8.0 dan fazla olduğu için gelişmiş güvenlik amaçlı o kutucuk otomatik işaretlenmişdi deseni açmanın bir yolu daha vardı deseni unutursan yedek şifre belirle ya da parma izi kaydet bu 2 seçenek %100 çıkmışdır bizi yeme kesin yedek şifreyi de unuttun
Aynısı maalesef geçenlerde benim de başıma geldi. Çok geçmiş olsun. Pin desenini bir hatırlamaya bir kaç defa daha dene. Olmadıysa sıfırlamaktan başka çaren yok. Yedekleme yaptıysan şifrelerin vs. aklındaysa direk sıfırla. Hiç bir şey olmaz.
Cevap
9Cevap
Sıfırlamayı deneyin bunun kombinasyonu vardı, markaya göre değişir veya telefoncuya götürmelisiniz
sıfırlayamam
Sıfırlamak dışında açamazsın ki bunu sende sıfırlamayamazsın ya teknik destek ekibine göndereceksin ki tavsiyem budur. ya da telefoncuya götürüceksin programla reboot atacak.
Mi kullanıcısıysan telefonu sıfırlayabilirsin. Mi hesabını tekrar yükleyince videolar, resimler felan kaybolmuyor
Şifre olsa başka telefondan falan gmaille açılıyor ama desen için bir fikrim yok sanirim sıfırlamak tek çare..
Hergün yaptığın şeyi mi unuttun
ya evet işte
Şimdi de nasıl böyle bir sazana dönüştüm onu sorguluyorum... Gelmiyor yapmadığım deneme kalmadı
Unutmiycam çünkü sifreye ne gerek var zaten gizlimiz mi var anasını hahahah
Hahahah
Banada öyle oldu sabah uyandım yapamadım
sonra ne yaptın?
Sıfırladım
Youtubeden vşdeeo falan bakayom belki başka bir yol vardır sıfırlamak asla istemiyorum
Bilgisayarda tam kalvye özürüyüm zaten kahretsin
Sıfırla gitsin
Pin şifresini deneyin
Neden sifirlayamazsin
Format mecburi
hayır yaaaa
Mecburi format kaçısın yoook 😂😂😂😂
Yüz şifresi goyaydın baanek
Maillinden giris yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?