Arkadaşlar şu an öğrenciyim anca 11 alabilirim taş çatlasın 12.. 13 cok istiyordum ama pahalıı🥺 11 hakkında Çöp olacak sürümü bitecek falan diyorlar doğru mu arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
aramızda asiri zeki arkadaşlar var 13-15 al falan diyorlar ama zaten alabilsem alırım sorunun başında ne diyorum bütçem bu kadar..
11 alma ekran ıps lcd ekran ppi değeri düsük temiz değişensiz 2. El I phone x al ekran oled ekran ppi değeri 458 ppi tüm apple modellerini kullandım Şu an 15 teyim ekran ppi değeri önemli fotoların gözüne hitap etmesi acısından
Aralarında çok bir fark yok en fazla 1 sene daha güncelleme desteği kazanırsınız o artısı olur fiyat olarak çok fark yoksa alabilirsiniz ama batarya konusu sizi memnun etmeyecektir iphone düz modellerinin bataryaları düşük olduğu için yoğun kullanımda 1 günü bile çıkartmayacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
çok eski alınmaz
11 alma ekran ıps lcd ekran ppi değeri düsük temiz değişensiz 2. El I phone x al ekran oled ekran ppi değeri 458 ppi tüm apple modellerini kullandım Şu an 15 teyim ekran ppi değeri önemli fotoların gözüne hitap etmesi acısından
apple güncelleme desteğini sonlandırıyor eski modeller için sıra 11 e gelmiştir.
yine kullanılıyor ama iOS güncellemesi olmadan
ios olmadan nolcak ki
kamera falan etkilenir mi
bir şey olmaz. önemli olan uygulamaların eski sürüm desteğini ne kadar uzatacağı bence 2-3 yıl için sıkıntı olmaz
alayım o zmn 11
11 mi 12 mi sence
12
eskidi alınmaz o saçma bir karar olur s23 s24 falan bak
Bu sene olmazsa bile diğer sene güncelleme desteği sollanacak almak mantıklı olmaz.
12 nasıl
Aralarında çok bir fark yok en fazla 1 sene daha güncelleme desteği kazanırsınız o artısı olur fiyat olarak çok fark yoksa alabilirsiniz ama batarya konusu sizi memnun etmeyecektir iphone düz modellerinin bataryaları düşük olduğu için yoğun kullanımda 1 günü bile çıkartmayacaktır.
11 pro mu alayım
12 pro mu😅
İphone 11 bi kaç sene önce alınırdı fakat şimdi alınmaz pişman olursun biraz daha biriktirip en az 13 alman lazım
11 alınabilir yıl olmuş 2024 hâlâ 6s kullanan bile var güncelleme almaz sadece ama idare eder yani
Taşı çatlat bari 12 al
😅😅
ya da yurt dışı cihaz bak
kapanır falan ugrasamam
14-15 üst segment seçmen daha doğru olur.
iPhone 11 devri bitti
Sıfır üretimi hala olan cihaz. Sürümü bitmez
Alınır, ben kullanıyorum. Memnunum.
2-3 seneye çöp
ztn 3 sene sonra değiştiririm
3 sene sonra 80e tel bozulursan degisirsin askim
aşkım Türkçe konuşur musun ya
fransizca mi konustum ben kiz😂😂 11alicaksan bari 12ye zorla 3 sene sonra tel fiyatlari ucacak
12 al diyon yani 😅
kiz tabi telefon yatirimi diye bi sey var artik dhdhdhdjjf firliyo hepsi bi zam koyar apple yine bence bunu bi dusun😂😂
alabilirsen 13 al
alabilsem alacam da ah ah😅
umarım alırsın. d
Kasıyor
Alınmaz asla
Alınır
15 pro
1 2 sene kullanirsin
12 nasıl
13 düz al direk 256
Olsa niye almiyim be abi🥺
hic alma bence