270 idi 420 TL olmuş faturalılar da uygun diyorlar da internet zayıf ya zaten faturalı da pahalı benim için internet önemli Türkcell e geçmek istiyorum oda faturasiz paketi de pahalı türk telekoma geçcem bu gidişle
Uygun bişey bulursan yaz buraya ben de geçicem zate ek paket alıp duruyorum dedem Vodafone yeni geçti onun paketi bile benimkinden uygun ve daha fazla kafayı yedirecekler 🤦🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
230filandi ama bitti o kadar para vermek istrmedigim icin yenilemiyorum. d
Anladım faturalı mi
acayip zam gelmiş 2 hafta sonra bitiyor süresi. 270 olan paketim 550 olmuş. turkcell plat. s0karım böyle işe
Kanka bu gidişle faturalıya geçecem
Vodafone 270 den 420 olmuş paket sokarım zaten interneti de arada zayıflıyor değiştircem
vodafone çöp. git turkcele geç güzel kampanyaları var yeni gelenlere
Az öyle olacak eyvallah Türk Telekom hakkında ne düşünüyorsun
Vodafone Allah'ın cezası 240 a fırladı yetmiyordu zaten geçicem başka bişeye
Aynen bende öyle
270 idi 420 TL olmuş faturalılar da uygun diyorlar da internet zayıf ya zaten faturalı da pahalı benim için internet önemli Türkcell e geçmek istiyorum oda faturasiz paketi de pahalı türk telekoma geçcem bu gidişle
Uygun bişey bulursan yaz buraya ben de geçicem zate ek paket alıp duruyorum dedem Vodafone yeni geçti onun paketi bile benimkinden uygun ve daha fazla kafayı yedirecekler 🤦🏻♀️
Dedenin ki faturalı ise ucuzdur
Faturasiz paket uygun yok 200 den aşağı paket yok
Eskiden 45 TL'ye yüklediğimi biliyorum
Evet faturalıya geçmiş , benim paketim 2-3 sene önceye kadar 49 TL nolduysa şu bi senede batırdılar
Aynen öyle
Olabilir bn dm kullanmıyorum
Geri aldım 😁
İyi fikir 🙂
🥴🥴
Türk Telekom 146 TL oduyorum 5 seneden fazla aynı tarifedeyim
Faturalı mı
Evet
Anladım
Güzel
Pakette iyi yani 40 GB 1500 dk 1000 sms
Hmm
Vodafone bokunu çıkardı iyice
Turkcell, Faturasız 350₺
İyiymis
Turkcell 580 lira mı ne
Ohaaa faturasiz mi
Nasıl peki internet hattı taşımayı düşünüyorum
Faturalı , 60 gb internet , Turkcell’li olanlarla ücretsiz konuşma diğer operatörlere sanırım 4000 dakika.
Fizy mizy bir dünya şeyi var
Hmm pahalı yinede ya
Turkcell genel olarak diğerlerinden pahalı sanırım ya 🤔
Öyle
İyice abarttılar
20€ içinde Türkiye 🇹🇷 var çünkü 😏
Kaç TL 😅 hat?
20€
200 dü en son geçen ay yükledim
Hat?