Arabalar Tofaş tamponu kaç TL? lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar bugün anlik bir dikkatsizlik sonucu öndeki tofasa carpmadim sadece dokundum ve arka tamponu resmen parcalandi. Bende çizik bile yok ve adamin tamponunu yaptırıcam. Fiyati hakkinda bilgi verebilecek yok mu? Güncellemeler+1 yıl 350 TL tampon 150 TL de işçilik 500 TL 😀 Tofaş tamponu kaç TL? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Etholas Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl 200-400 TL arası galiba. 1 7 Yorumla lckrmn +1 yıl Eyvallah dokundugum anda adamin tampon dagildi ya Etholas +1 yıl Tofaştan bahsediyorsak bu çok normal. lckrmn +1 yıl İnternetten baktim 1300 tl vs yaziyor ondan sorayim dedim. 700-800 e de var cok sacma geldi. En mantiklisi senin soyledigin fiyat. Etholas +1 yıl N11 veya Hepsiburada'da falan var. Oralarda daha hesaplı. lckrmn +1 yıl Oralarda gordum bu fiyatları. En iyisi Usta'dan haber beklemek sanirim. Bakalim ne kadar girecekse ödeyecez artık 😀 Etholas +1 yıl Hadi bakalım. 😅 lckrmn +1 yıl 😀😀 eyvallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
200-400 TL arası galiba.
Eyvallah dokundugum anda adamin tampon dagildi ya
Tofaştan bahsediyorsak bu çok normal.
İnternetten baktim 1300 tl vs yaziyor ondan sorayim dedim. 700-800 e de var cok sacma geldi. En mantiklisi senin soyledigin fiyat.
N11 veya Hepsiburada'da falan var. Oralarda daha hesaplı.
Oralarda gordum bu fiyatları. En iyisi Usta'dan haber beklemek sanirim. Bakalim ne kadar girecekse ödeyecez artık 😀
Hadi bakalım. 😅
😀😀 eyvallah
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!