Facebook ta arkadasım olmayan birinin hikayesine baktım. Facebook ve İnstagramı herkese acık. İnstagramı na baktıgımda hikayesine tıklamadıgım halde tıklamısım gibi görünüyo. Daha önce böyle olmuyodu. Hesaplar birbirine baglı oldugu icin otomatik düsmüs olabilirmi. Facebook ta diger olarak görünen kisi instagramda görünür mü? Facebook ta arkadas degiliz. İnstagramda da birbirimizi takip etmiyoruz
Görünür
Görünmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Görünür
Peki bu kisiyi İnstagram dan engellersem Facebook hikayesine baksam bile İnstagram hikayesinde görünürmüyüm
görünüyor Instagram'da. Facebook tan şu şu kişiler baktı diye en altta çıkıyor
İnstagram dan engellesem bile mi
onu bilmiyorum. ama engellersen instagram user olarak görünürsün senin engelledigini anlar o yüzden engelleme bence şu an
Farkettigim an daha engelledim
senin engellediğini anlamış olabilir sürekli kontrol ediyorsa. surekli kontrol etmeyen biri de sik sik story atmaz. sik sik story atıyorsa kontrol etmiştir Instagram user diye gorunduysen anlamıştır
Bende merak ediyorum fake hesap acip denemek lazim
Konu hakkında bilgi sahibi oldum. Yapılan yorumlara detaylı bi bak
Yorumlarda görünür diyo ama Instagram dan engelleme yapmadan gorunmemesi gerekiyor tahminimce çünkü ikisinde de arkadas ekli değil
Facebook ta hikayesine bakıcagımız zaman İnstagram dan engelleriz. Böylece sadece Facebook tan diger 1 kisi olarak görür. İnstagramı na da düsmeyiz. Denemek gerek
Bence her iki hesaptan da engelleyip kestirip atsak daha iyi olmaz mi 😅
Ahahah 😁 zamanı gelince oda olur. Pamuklara sarmak ta, kestirip atmakta bizim isimiz 💪🏽 Güclüyüz biz
Hesaolar birbirine bagli oldugu icin
Peki bu kisiyi İnstagram dan engellersem Facebook hikayesine baksam bile İnstagram hikayesinde görünürmüyüm
O zaman gorunmez
Bilgilendirme icin tesekkür ederim. İnstagramda farkettigim gibi engelledim. Facebook tan bakmaya devam edicem. Arada da İnstagram engelini kaldırıcam
Niye kendinize eziyet ediyorsunuzki
Eziyet etmiyorum. Her anım ona bakmakla gecmiyor. Bu durum bi süre daha devam eder. Sonra unutur giderim
Hayirlisi olsun hakkinda
Merhaba bende de aynı sorun var facebookta bilen lütfen yazsin hikayelerim herkese açık diğer kişi baktı gözüküyor ama sonra kayboluyor bilen var mı neden olabilir
Görünüyor
İnstagram dan engellersem görünmeyebilir
Baktıktan sonra engelleyincede görünüyor
Hadi yaa 🤦🏻♀️ Peki sonrasında yani instagramda engeli kaldırmadıgım sürece, Facebook tan bundan sonraki hikayelerine de baktıgımda yine görünürmüyüm instagramında
Görünürsün en iyi yöntem fake hesap
Haklısın
Galiba gördü
Olabilir. Farkettigim gibi İnstagram dan engelledim
😅
Görünür tabi
Evet ama İnstagram dan engellersem Facebook tan baksam bile görünmeyebilir. Denemek gerek
Facebook mu kaldı ya
Artık Emekli yeri olsa da İnstagram dan önce o vardı. Bi gün kapatılırsa Windows live messenger lı günlerimizi özledigimiz gibi ararız onu
Ben özlemem. İnşallah kapanır
Görüsüne saygı duyuyorum