Merhaba.. Facebook hikayemi gören diğer kişileri görme mümkün mü? Sizin de anlayıp bana yardımcı olabilmeniz için detaylıca açıklamaya çalışacağım. Facebook ta arkadaş listemizden olan kişiler hikayemizi görüntülediğinde isimlerini görüntüleyenler listesinde görebiliyoruz. Eğer hikayemiz herkese açık ise arkadaş listemizden olmayan takipçilerimizin adı gizli tutulup 'diğer' şeklinde gözüküp sadece bakan kişi sayısı belirtiliyor. Fakat facebook, messengerdan bağlantımız olan kişilerden hikâyemizi görüntüleyen olursa onların da adlarını, kişilerimizin alt tarafında görebileceğimizi söylüyor fakat ben messenger bağlantım olan kimsenin adını görmedim henüz. Hatta bir arkadaşımla denedik, arkadaşlıktan çıkardım, hikayeme baktı ve adı gözükmedi. Diğer bakanlar sayısı arttı. 'diğer' ibaresinin yanındaki soru işaretine tıkladığımızda "arkadaş listenizde olmayan kişilerin adı gizli tutulur" derken, facebook messenger bağlantılarınızın da adı gözükür diyor.Facebook hikayeBu konu hakkında emin olmalıyım. Messenger bağlantılarımızın adı gözükür mü yoksa sadece arkadaş listemizdekiler mi gözükür. Facebook hikayeyi gören diğer kişiler görülebilir mi? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
Facebook hikayemi gören diğer kişileri nasıl görebilirim?
Öncelikle kesinlikle listemize ekli olmayan kişiler hikayemize baktığında hiçbir şekilde ismini görünmüyor ama zaten açık olmak gerekirse kimlerinn hikayemize baktığı değilde acaba o da bakmıştır diye mutlaka malum şahıs aklımızdan geçmiştir, bu belki yakın bı zamanda sohbet ettiğiniz ama eklemediğiniz ya da ekleyip daha sonra sildiniz önemli değil önemli olan o kişinin sizi hala takip ediyor olup olmaması ya da hikayenize bakıp bakmadığı işte bunu bilmeniz mümkün hemde en güvenilir uygulama ile face lite hani şu Facebook uygulaması mobil olan onu indiriyorsunuz sonra Facebook hesabınızla giriş yapıyorsunuz hikayelerim kısmına gelip hikaye ayarlar kısmından özelleştiri seçiyorsunuz arama kısmına yani hikayenize kimin baktığını merak ettiğiniz kişiyi ekliyoruz hepsi bu kadar yalnız bu sadece face lite uygulamasinda oluyor diğerlerinde hiç Bir şekilde olmuyor bilginize😄
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Sosyal medya kullanımını seviyoruz. Hayatımızdan anlar paylaşmayı, paylaştıklarımızı insanların beğenmesi için deliriyoruz resmen. Bu kadar delirirken göremediğimiz noktalar da merakımızı arşa çıkartıyor. Bunlardan biri de senin merak ettiğin Facebook hikayeyi gören diğer kişiler. Bakalım bu konuda neler yapılabilir?
Facebook Hikayemi Gören Diğer Kişileri Görme Mümkün Mü?
Haber Kaynağı kısmının üst tarafında bulunan Hikayeler kısmına git,
Hikayen'e tıkla,
Hikayeni görüntüleyenler sağdaki Hikaye Detayları'nın altında listelenir. Bu simgeyi görmüyorsan, hikayeni henüz kimse görüntülememiştir.
Facebook'un yardım sayfasında yer alan önemli noktaları aynen aktarıyorum;
Hikayeni gören Facebook arkadaşların listenin başında yer alır.
Hikayenin gizlilik ayarları Messenger bağlantılarına izin veriyorsa bağlantılarının adları Facebook arkadaş listenin altında görünür.
Hikayenin gizlilik ayarı Herkese Açık ise, hikayeni gören takipçi sayısını görebilirsin ancak takipçilerin adlarını göremezsin.
Buradaki bilgilerle Facebook hikaye diğer görüntüleyenler kim olduğunu öğrenemiyorsun. Uygulamanın sunmadığı bir özelliği farklı bir uygulama ile de göremezsin. Facebook hikayede diğer 1 kişi ne demek anlamışsındır.
Facebook'ta arkadaşın olmayan hikayesine bakmak mümkün mü?
Facebook hikayeler
Eğer o kişinin profili gizli ise takip etmeden göremezsin. O kişinin profili herkese açıksa o zaman takip etmeden de görebilirsin. Üstelik sen takipçisi olmadığın için Diğer kısmında sadece sayı olarak yer alırsın. Tam stalklık bir özellik. :D Burada görüntüleyebileceğini iddia eden diğer uygulamalara güvenmeyin. Hesap güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Gizli kalmak istiyorsan en basit yöntem fake bir profil oluşturup takip etmektir.
Sonuç olarak Diğer kısmındaki kişileri göremiyorsun, bunun da bir yolu bulunmuyor. Buradaki içerikte de Facebook profiline kimler bakmış öğrenebiliyor musun bunun cevabı yer alıyor. Bunu da merak ettiğine adım gibi eminim. :) Stalkerlıkta kolaylıklar diliyorum.
Ben yanlışlıkla arkadaşım olarak ekli olmayan birinin öne çıkan hikayesine baktım. Sonra da hesabımı dondurdum. Adım gözükür mü? Gerçekten zor durumdayım bu konuda yardımcı olabilir misin
Bende az evvel böyle bir şey ile karşılaştım ve azıcık araştırma yapınca ‘diğer 1 kişi’ nin kim olduğunu görebildim. Şöyle oluyor; messenger a giriş yaptıktan sonra aşağıda yer alan sohbetler ve kişiler kısmında KİŞİLER i seçiyorsunuz, burada aktif ve hikayeler kısmı yer alıyor, HİKAYELER kısmını seçip, kendi hikayenizi tıkladığınızda arkadaşınız olmadan hikayenizi gören kişileri orada görüyorsunuz ☺️
Facebook hikayemi gören diğer kişileri görmek için ayarlardan gizlilik ayarlarını aktif etmelisin. Gizliliğini kaldırmalısın yani. Böylelikle görebilirsin.
Ama özellikle denedik arkadaşla neden gözükmedi 🤔 siz deneyimlediniz mi hiç bunu? Arkadaş listenizde olmayıp, messengerdan mesajlastiginiz biri baktığında adı çıktı mı?
Facebook arkadaşlarından çıkardıysan o kişi messenger da kalıyor maalesef. Hikaye ayarların da herkese açık ise senin hikayelerini görebilir ancak sen onu diğer kişi olarak görürsün, ismini göremiyorsun kesinlikle...