Facebook hikayemi gören diğer kişileri nasıl görebilirim?

Merhaba.. Facebook hikayemi gören diğer kişileri görme mümkün mü?
Sizin de anlayıp bana yardımcı olabilmeniz için detaylıca açıklamaya çalışacağım. Facebook ta arkadaş listemizden olan kişiler hikayemizi görüntülediğinde isimlerini görüntüleyenler listesinde görebiliyoruz. Eğer hikayemiz herkese açık ise arkadaş listemizden olmayan takipçilerimizin adı gizli tutulup 'diğer' şeklinde gözüküp sadece bakan kişi sayısı belirtiliyor. Fakat facebook, messengerdan bağlantımız olan kişilerden hikâyemizi görüntüleyen olursa onların da adlarını, kişilerimizin alt tarafında görebileceğimizi söylüyor fakat ben messenger bağlantım olan kimsenin adını görmedim henüz. Hatta bir arkadaşımla denedik, arkadaşlıktan çıkardım, hikayeme baktı ve adı gözükmedi. Diğer bakanlar sayısı arttı. 'diğer' ibaresinin yanındaki soru işaretine tıkladığımızda "arkadaş listenizde olmayan kişilerin adı gizli tutulur" derken, facebook messenger bağlantılarınızın da adı gözükür diyor.
Facebook hikaye
Facebook hikaye
Bu konu hakkında emin olmalıyım. Messenger bağlantılarımızın adı gözükür mü yoksa sadece arkadaş listemizdekiler mi gözükür. Facebook hikayeyi gören diğer kişiler görülebilir mi? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
Facebook hikayemi gören diğer kişileri nasıl görebilirim?