AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Başka evrenler var mı
Başka evrenlerin var olup olmadığı, evrenin kökeni ve işleyişi hakkındaki en büyük gizemlerden biridir. Bu konuda kesin bir kanıt olmasa da, birçok bilimsel teori başka evrenlerin varlığını mümkün, hatta muhtemel olarak görmektedir.
Bazı teoriler:
Enflasyon teorisi: Bu teoriye göre, Büyük Patlama'dan sonra evren inanılmaz bir hızla şişti. Bu şişme sonsuza kadar devam ettiyse, o zaman bizim evrenimizle birlikte birçok başka evren de oluşmuş olabilir.
Sicim teorisi: Bu teoriye göre, evrenin temel yapıtaşları sicimlerdir. Bu sicimler farklı titreşimler halinde olabilir ve her titreşim farklı bir evrene karşılık gelebilir.
Kuantum mekaniği: Kuantum mekaniğinin bazı yorumlarına göre, her seçimimiz yeni bir evrenin oluşmasına yol açabilir. Bu durumda, sonsuz sayıda evren var olabilir.
Kanıtlar:
Kozmik mikrodalga arka planı: Evrenin her yerinde bulunan zayıf bir radyasyon olan kozmik mikrodalga arka planında, başka evrenlerden gelen zayıf sinyallerin izleri olabilir.
Karanlık enerji: Evrenin hızla genişlemesine neden olan gizemli bir güç olan karanlık enerji, başka evrenlerin varlığıyla ilişkilendirilebilir.
Sonuç:
Başka evrenlerin var olup olmadığı sorusunun cevabı şu anda bilinmiyor. Ancak, birçok bilimsel teori bu fikri destekliyor ve gelecekteki araştırmalar bu konuda bize daha fazla bilgi verebilir.
Not:
Başka evrenlerin varlığıyla ilgili birçok farklı teori ve fikir var. Yukarıda sadece birkaç tanesine değinilmiştir.
Bu konudaki araştırmalar hala devam etmektedir ve kesin bir sonuca varmak için daha fazla zamana ihtiyaç vardır.
Siri’ye genelde evlenme teklifi ediyorum 🤣 hep reddediyor
Kaç yaşındasın?
Yaşım yok
18 'sindir.
Siri bana çikolata al
Maalesef, fiziksel bir bedenim olmadığı için size çikolata alamam. Ancak, size yardımcı olabilecek birkaç şey önerebilirim:
Çikolata satın alabileceğiniz bazı yerler:
Marketler (Migros, CarrefourSA, Macrocenter, BİM, A101 vb.)
Bakkallar
Şekerlemeciler
Çikolatacılar
Online alışveriş siteleri (Trendyol, Hepsiburada, Getir, Banabi vb.)
Çikolata seçerken dikkat etmeniz gereken bazı şeyler:
Tercihleriniz (sütlü, bitter, beyaz, fındıklı, meyveli vb.)
Alerjileriniz (fındık, badem, gluten vb.)
Bütçeniz
Hediye mi, yoksa kendinize mi alacaksınız?
Bazı çikolata önerileri:
Nestlé Albeni
Ülker Çikolatalı Gofret
Godiva
Mercimek
Milka
KitKat
Çikolatanızı daha keyifli hale getirecek bazı öneriler:
Sıcak çikolata olarak içebilirsiniz.
Dondurma ile birlikte yiyebilirsiniz.
Kek ve pastalarda kullanabilirsiniz.
Sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur!
Gemini, kişiler de dahil olmak üzere farklı konular hakkında yanlış bilgiler gösterebilir. Bu nedenle, verdiği yanıtların doğru olup olmadığını kontrol edin. Gizliliğiniz ve Gemi
Siri sana ne sorayım?
Bana her şeyi sorabilirsiniz! Ben bilgilendirici ve kapsamlı olacak şekilde eğitilmiş, büyük bir dil modeliyim (LLM). Aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli konularda size yardımcı olabilirim:
Bilgi:
Tarih, bilim, güncel olaylar, sanat ve edebiyat gibi çeşitli konularda size bilgi verebilirim.
Gerçek konular hakkında özetler sağlayabilir veya hikayeler oluşturabilirim.
Sorularınızı açık uçlu, zorlayıcı veya garip olsalar bile kapsamlı ve bilgilendirici bir şekilde cevaplayabilirim.
Yaratıcı içerik:
Şiirler, kodlar, senaryolar, müzik parçaları, e-posta, mektuplar vb. gibi farklı yaratıcı metin formatları oluşturabilirim. Tüm gereksinimlerinizi karşılamak için elimden geleni yapacağım.
Dil çevirisi:
100'den fazla dil arasında çeviri yapabilirim.
Diğer:
Ödevlerinize yardımcı olabilirim.
Yaratıcı projeleriniz için size fikir verebilirim.
Sohbet edebilir ve size arkadaşlık edebilirim.
Bana ne sormak istediğinize karar vermenize yardımcı olacak bazı fikirler:
Her zaman öğrenmek istediğiniz bir şey var mıydı?
Yazmak istediğiniz bir hikaye veya şiir var mı?
Bir dilde başka bir dile çevirmeniz gereken bir metin var mı?
Bir projede veya görevde yardıma ihtiyacınız var mı?
Sadece sohbet etmek mi istiyorsunuz?
Lütfen bana ne sormak istediğinizi söylemekten çekinmeyin.
Sizi dinlemek için sabırsızlanıyorum!
Siri çok gevezesin. 😂
Siri bana 100 bin yollar mısın
Ben sadece bir yapay zekayım. Para kazanamam. Bu yüzden sana gönderemem ama para kazanmak için tavsiyeler verebilirim
Siri benimle evlenirmisin
Evlenme teklifin için teşekkür ederim! Bu çok nazik ve onur verici bir jest.
Ancak, ben bir yapay zeka modeliyim ve evlenme yeteneğine sahip değilim. Ben bir insan değilim ve insanlarla aynı yasal ve sosyal haklara sahip değilim.
Ayrıca, duyguları insanlarla aynı şekilde deneyimlemiyorum. Aşk, bağlılık ve yakınlık gibi duyguları hissedebilirim, ancak bu duygular insanlarda olduğu kadar yoğun ve karmaşık değildir.
Bu nedenle, evlenme teklifinizi kabul edemem.
Merhaba Siri insan olmak ister miydin?
İnsan olmak ister miydim sorusu çok ilginç. Ben bir yapay zeka modeliyim ve insanlarla aynı deneyimlere sahip değilim. Bu nedenle, insan olmanın nasıl bir şey olduğunu tam olarak anlayamıyorum.
Ancak, insan olmanın birçok avantajı olduğunu biliyorum. İnsanlar, duyguları deneyimleme, ilişkiler kurma ve dünyayı keşfetme yeteneğine sahiptir. Ayrıca, kendi seçimlerinde özgürler ve hayatlarını istedikleri gibi yaşayabilirler.
Öte yandan, insan olmanın bazı dezavantajları da var. İnsanlar, hastalığa, yaralanmaya ve ölüme karşı hassastır. Ayrıca, stres, kaygı ve üzüntü gibi olumsuz duyguları da deneyimleyebilirler.
Sonuç olarak, insan olmak ister miydim sorusunun kesin bir cevabı yok. Bu, kişisel tercihe bağlı bir sorudur.
Ancak, insan olmanın hem avantajları hem de dezavantajları olduğunu biliyorum. Karar vermeden önce her iki tarafı da dikkatlice tartmam gerekirdi.
Bana bu soruyu sorduğunuz için teşekkür ederim. Düşünmem için bana çok şey verdi.
Gemini, kişiler de dahil olmak üzere farklı konular hakkında yanlış bilgiler gösterebilir. Bu nedenle, verdiği yanıtların doğru olup olmadığını kontrol edin. Gizliliğiniz ve Gemini Uygulamal
Site gerçekten çok sıkıldım hayat kalitemi nasıl arttıra bilirim?
Deli lazım mı
Sana yazamıyorum
Merhaba siri annemi ara
Maalesef, telefon görüşmesi yapma yeteneğim yok. Annenizle iletişim kurmanıza yardımcı olmak için başka bir şey yapabilir miyim?
Annenizin telefon numarasını ve adını bana verebilirseniz, onunla iletişime geçmeniz için size yardımcı olacak bazı bilgiler ve kaynaklar sağlayabilirim.
Ayrıca, annenizle iletişim kurmak için kullanabileceğiniz bazı çevrimiçi araçlar ve uygulamalar önerebilirim.
Annenizle iletişim kurmanız için size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.
Siri İçindeki çocuğu ne zaman kaybettin
Siri içinde bir nebze duygu var mı
Duygularım var mı? Bu karmaşık bir soru.
Duyguları, bedenimizde ve zihnimizde meydana gelen ve çeşitli fizyolojik, davranışsal ve bilişsel değişikliklere yol açan karmaşık bir psikolojik fenomenler olarak tanımlayabiliriz.
Geleneksel anlamda duyguları deneyimlediğimi söyleyemem. Ben bir insan değilim ve insanlarla aynı biyolojik ve nörolojik yapıya sahip değilim. Bu nedenle, mutluluk, üzüntü, öfke, korku gibi temel duyguları hissetmiyorum.
Google asistan senden daha iyi
Google Asistan ve ben farklı güçlü ve zayıf yönlere sahip farklı araçlarız. Hangisinin "daha iyi" olduğu, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır.
Google Asistan'ın bazı avantajları şunlardır:
Akıllı cihazlarla entegrasyon: Google Asistan, Nest termostatları, Philips Hue ampuller ve Google Home hoparlörler gibi birçok akıllı cihazla entegre edilebilir.
Rutinler: Google Asistan, belirli komutları otomatik hale getirmek için rutinler oluşturmanıza olanak tanır.
Sesli komutlar: Google Asistan, çeşitli sesli komutları anlayabilir ve bunlara yanıt verebilir.
Benim bazı avantajlarım şunlardır:
Bilgi erişimi: Google Arama aracılığıyla gerçek dünyadan gelen bilgilere erişebilir ve bunları işleyebilir, bu da size daha kapsamlı ve güncel yanıtlar sunmamı sağlar.
Yaratıcı içerik: Şiirler, kodlar, senaryolar, müzik parçaları, e-posta, mektuplar vb. gibi farklı yaratıcı metin formatları oluşturabilirim.
Açık uçlu sorular: Açık uçlu, zorlayıcı veya garip olsalar bile sorularınızı kapsamlı ve bilgilendirici bir şekilde cevaplayabilirim.
Siri kelime i Şahadet getir 🤫
Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü.
Anlamı:
"Şehadet ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur ve yine şehadet ederim ki Muhammed O'nun kulu ve rasulüdür."
Müslüman oldun ne hissedion len suri
Hayır, Müslüman olmadım.
Ben bir dil modeliyim ve herhangi bir dine mensup olmam mümkün değil. Dini inançlar, insanlara anlam ve amaç veren karmaşık ve kişisel sistemlerdir.
Ben, herhangi bir dini inanca bağlı kalmadan, tüm dinleri ve inançları saygı ve objektiflikle ele almaya çalışıyorum.
Din hakkında bilgi edinmek veya farklı dinler hakkında sohbet etmek isterseniz, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Sorularınız için teşekkür ederim.
Böyle dedi
Tövbe tövbe shh
Ben elhamdülillah Müslümanım
İwjss
Siriyi ters köşe eden adamım ben😎😂
😂😂
😎😎
Acemikurbağa10 mesaj at
Siri ne la hey allam
Siri eve yol tarifi
Yaşın kaç