İnternet & Teknoloji Siri'ye sorduğunuz en değişik soru neydi, cevabı ne oldu? ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor benim sorduğum şey kişiyi nasıl unuturum du beyni yandı 😀 Güncellemeler+1 yıl güncell Siri'ye sorduğunuz en değişik soru neydi, cevabı ne oldu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. ben neden yalnızım demiştim 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. Ben Siri’yle çok uğraşıyorum, soruyu görünce de bir uğraşayım dedim ama kalbimden vurdu 😄https://resimlink.com/5vEJbOpFIB2-3 yıl önce neden sevgilin yok demiştim ve aldığım cevap ciddi anlamda beynimi yakmıştı.Gezegenler arası geçiş yaparken biri elimi tutsun diye mi sevgilim olsun gibi uzun bir cümle kurmuştu. 0 1 Yorumla ünlü_düşünür +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
Derinsd Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl o dijital asistan neden kullanmıyorum bile neden saçma sorular sormayım 0 1 Yorumla Derinsd +1 yıl Sorayım* Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Siri çok üzgünüm beni mutlu eder misin🥹 1 4 Yorumla ünlü_düşünür +1 yıl mutlu ettimi😀 Yorumla Canselllqx +1 yıl Yok dedi akrabalarını arkadaşlarını ara sana iyi gelecektir çok sağol ya ben bunu nasıl düşünemedim dnsjkssk Yorumla ünlü_düşünür +1 yıl ciddi misin öylemi dedi😀 Yorumla Canselllqx +1 yıl Evet dndndnjd Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Peki neden ben demiştim 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Düşünür bey benide düşünür müsünüz😂 0 1 Yorumla ünlü_düşünür +1 yıl tabiki hemem düşünmeye başlıyorum 😀 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl iPhone yk haliyle ona bsi sorma sansm da yk 0 0 Yorumla
uyuyamıyan34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Nerelisin 0 3 Yorumla ünlü_düşünür +1 yıl o ne dedi Yorumla uyuyamıyan34 +1 yıl Bu cevaba yanıt veremem demişti Yorumla uyuyamıyan34 +1 yıl Diye hatırlıyorum yıllar evvel di ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben neden yalnızım demiştim
Ben Siri’yle çok uğraşıyorum, soruyu görünce de bir uğraşayım dedim ama kalbimden vurdu 😄
https://resimlink.com/5vEJbOpFIB
2-3 yıl önce neden sevgilin yok demiştim ve aldığım cevap ciddi anlamda beynimi yakmıştı.
Gezegenler arası geçiş yaparken biri elimi tutsun diye mi sevgilim olsun gibi uzun bir cümle kurmuştu.
😀😀😀
o dijital asistan neden kullanmıyorum bile neden saçma sorular sormayım
Sorayım*
Siri çok üzgünüm beni mutlu eder misin🥹
mutlu ettimi😀
Yok dedi akrabalarını arkadaşlarını ara sana iyi gelecektir çok sağol ya ben bunu nasıl düşünemedim dnsjkssk
ciddi misin öylemi dedi😀
Evet dndndnjd
Peki neden ben demiştim
Siri kullanmuyorum anlaşamıyoruz
uzun oldugu icin yazmiyim
Hiç aşık oldun mu Siri dedim
Düşünür bey benide düşünür müsünüz😂
tabiki hemem düşünmeye başlıyorum 😀
iPhone yk haliyle ona bsi sorma sansm da yk
Hiç bişey sormadım
Nerelisin
o ne dedi