Güncellemeler
+1 yıl
Tiktok kullanmıyorum bu tarz yerleri sevmiyorum ama taktıktan nefret ediyorum en çokta orasını burasını sallayan içerik üreticileri adı altında her haltı yiyen kadınlsron paylaşımlarını instagramda görüyoruz. Birde dünyada sanki tek bir tane onda bebek varmış gibi çocuğunun üstünden geçinen fenomenler yüzünden kaldırılsın tıktok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence internet erişimi kimlik numarası ile olmalı. Devlet her vatandaşa belli bir zeka testi uygulayıp ona göre erişime müsade etmeli
Yakında Türkiye Cumhuriyeti'nin internetini fişten çekerler, kalır tüm millet öylece. İyi ki Türkiye'den çıkmışım diyorum. Sadece bu olay için değil tabii ki de. 🤣
en doğrusunu yapıyorlar hiç kusura bakma
İnsanların özgürlüğünü kısıtlamak doğru bir şey mi? Hadi tiktok ruhsal bozukluk makinesi desen neyse, peki ya diğerleri?
Bunun adı özgürlük değil
Sen çocuğunun önünde erkeklere meze ölmüş toto kıvıran anneleri bebeklerinin evliliğin paylaşımını yaparak her haltını paylaşanların ve bunun üstünden geçinenleri göğüs dekoltesini veren kadın vardı bu gibi ucuz insanların yaptığına özgürlük mu diyorsun? Ayrıca t de veya başka yerde de kumar oynatıyorlar bunlsrın hiç biri özgürlük olamaz hiç kusura bakma
İlk dediğinde haklısın ancak. Diğer sitelerde de kumar var ama
Kabul edeli mor halı bu mecraları seviyeli ve yararlı kullanmıyor
Aman tr yaa kusura bakma klavyem azizlik yaptı
Var mı tik tok hesabın
Nereden biliyorsun bu kadar şeyi 😂
Gözümüzün önüne soka soka reklam veriyorlar instagramda görüyorum.
İnsta da kapansın o zaman
Kapansın kapanmazsa da kısıtlama getirilsin
Memnun olmasan kendin kapatırdin
Ben zatem çok giren biri değilim ki tayfa 1-2 kere giriyorum instaya
Zaten hep öyle olur çok girmezsiniz ama karşıyım eleştirmeyiniyi bilirsiniz önce kendiniz kapatın sonra milletten isteyin
Hmm demek öyle sanıyorsun…
Anlıyorum ben seni 31 ci dayı