Türkiye'de, 23 Şubat 1994'te dönemin Başbakanı Tansu Çiller'in, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i aramasıyla gerçekleşen ilk cep telefonu görüşmesinin üzerinden 30 yıl geçti.

Türkiye'de, 23 Şubat 1994'te dönemin Başbakanı Tansu Çiller'in, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i aramasıyla gerçekleşen ilk cep telefonu görüşmesinin üzerinden 30 yıl geçti.

2004 yılında, 16 yaşımdayken almıştım. :)
Telefon parasının yarısını ben biriktirmiştim, kalan yarısını da babam tamamlamıştı. 😇
İşte ilk göz ağrım:

99da aldım, 89luyum on yaşındaydım o zamanlar telefonlar sadece telefondu tabi. bir süre sonra nokialar çıktı onların da tek farkı yılan oyunu var millet deli gibi oynuyordu ondan sonra telefonlar oyuncak haline geldi günümüzde de halen öyle
öyle valla yaşladık ya
İlkkkkkvestel Venüs E3 tü berbat ötesi bir şekilde geldiydi bana kaç yıl kullandiydim bide dnbfdjfndnfn
Jajsjqbdkwhdkwnjeneje çok komik bir beyefendisiniz ☺️
Ben ilk telefonumu lise sonda almıştım
😁😁😁
Yok bugün
Cevap
7Cevap
14 yaşında almıştım Nokia 3100dı severdim o telefonu.
liseye geçince dedemi zorlayarak aldım. alir misiniz liseye geçince demiştim alırım demişlerdi. iş ciddiye binince biraz zorlamam gerekti. ama alırız demiştiniz 😆
Benimde o kadar olmuştur
1996 da ericson du galiba
Akşama kadar o bana ben ona bakıyordum ne arayan var ne soran 😁😁😁
Valla aynen öyle çokta farkı yoktu zaten cebime sığmıyordu😁😁😁
98 lerde falan aldım sanırım.
lg marka bir telefondu 2011 olması lazım
13 yaşındaydım sanırım 😄
13 yaşımda aldim
Babam mecbur kaldi yoksa almazdi jxjsjs evde tek kaliyordum bana ulasmasi lazim jxjs
Ben 18 yaşımda aldım :)
99 yılında
2011 galiba
Çok olmadı 5-6 yıl falan
19 yaşında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?