Sadece 2 kere kullandim ödev için çikti çikardim. Siyah Beyaz renk. Bu şartlarda bu cihaz sizin olsaydi satmak zorunda kalsaydiniz ne kadara verirdiniz?
Benim bunu acil satmam lazim parayab ihtiyacim var zamanim da yok😥
Güncellemeler
+1 yıl
Öne çık lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
... Öne ciksin🙏
Bu yazıcıyı bir türlü satamıyorum. İhtiyacım var nasıl satabilirim❓?
Sana yemin ederim ki o kadar yardımcı olmak isterim ki ama benim de alacağım var, şu an param da yok. Bizde yardıma muhtaç olan boş çevirilmez, bir yerden bulursam sana söylerim inşallah.
İnan ki şu yaşıma geldim doğru düzgün bir işe almadı kalleşler, kartımda 70₺ civarı para var şu anda. Dolap uygulamamdaki ürünleri satarsam birinden borç alıp üstüne biraz biraz eklersem sana yollarım.
Cümlemizden kardeşim, sen sakın dert etme. İllaki bir yerden bulunur, hiç canını sıkma. Bu arada dediğim gibi yazıcı özellikleri bol olan bir yazıcı. Uygulamadan muadillerine baktım da 2500 ₺ eder en az, ama hızlı satmak için yüksek fiyattan satışa çıkarıp sonradan indirim yaparsan yıldızlı ürün etiketi koyarlar bilirsin ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Let go sitesine koyun
Koydum ve lutfen sorumu begenirmisin one ciksin buna ihtiyacım var 🙏
Dolap uygulamasından satabilirsin
Denemedim mi saniyorsun
Alan yok mu peki
Alan varsa burada ne isim var
Ne bileyim, makine sağlam görünüyor da. Almaları lazım bence. Umarım satarsın.
Şu an paraya o kadar cok ihtiyacim var ki o kadar zor durumdayim ki kafayi yemek uzereyim uyku uyuyamiyorum
Sana yemin ederim ki o kadar yardımcı olmak isterim ki ama benim de alacağım var, şu an param da yok. Bizde yardıma muhtaç olan boş çevirilmez, bir yerden bulursam sana söylerim inşallah.
Elimde satacak sadece bu var sattigim zaman tum para lazim olmayacak sadece sinav param hallolsa da yete bana ya yemin ederim
Tam olarak ne kadar lazım ki sana?
Sınav param lazim 590 TL
Hastaneye gitmeye vazgectim ilac milac kullanmicam yeterki su stresi atlatiyim
Bayağı fazla para maalesef 🙁 Geçmiş olsun hayırdır ne hastalığı?
Of evet en azindan onu halletseydim digerleri kalsada olur Şu an
İnan ki şu yaşıma geldim doğru düzgün bir işe almadı kalleşler, kartımda 70₺ civarı para var şu anda. Dolap uygulamamdaki ürünleri satarsam birinden borç alıp üstüne biraz biraz eklersem sana yollarım.
Allah razı olsun🙏 Ama olmaz kardesim senin de durumun yokmuş. Yok nedir bilirim
Cümlemizden kardeşim, sen sakın dert etme. İllaki bir yerden bulunur, hiç canını sıkma. Bu arada dediğim gibi yazıcı özellikleri bol olan bir yazıcı. Uygulamadan muadillerine baktım da 2500 ₺ eder en az, ama hızlı satmak için yüksek fiyattan satışa çıkarıp sonradan indirim yaparsan yıldızlı ürün etiketi koyarlar bilirsin ki.
sattın mı?