Avrupa birliği zoruyla geçtiler yoksa asla geçmeyeceklerdi, şimdi de app store dışında uygulama indirebilmek için zorluyo AB. Büyük ihtimal onu da kabul ettirecekler.
düşünecek bir şey yok zorunluydu geçti zorunlu olmasaydı geçmeyecekti. bu yüzden AB ne derse sende ona tabisin. Apple kullanıcı taleplerini yerine getirse düşünmek işe yarardı ama düşünmüyor. M3 lerde de M3Prolar pazarlama hilesi ile düşük çekirdek sayısıyla piyasaya sunuldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçmek zorundaydılar
Apple 1 tane daha nasıl satarım derdinde. Apple çöp işte. İki düğme değişiyor anca.
Gördüğüm en haklı görüş olabilirsin sen 🙏
Sağol,
Avrupa birliği zoruyla geçtiler yoksa asla geçmeyeceklerdi, şimdi de app store dışında uygulama indirebilmek için zorluyo AB. Büyük ihtimal onu da kabul ettirecekler.
Iyi oldu misafirlikteyken falan şarj sorunu yaşiyordum bulamayinca telefoncudan şarj ediyordum eve gidene kadar
Güzel oldu
Sadece iphone kalmıştı typc kullanmayan
Tüm cihazların tek tipe dönmesi iyi oldu
Bencedeee
Güzel oldu, diğer telefonlarımı da Apple şarj aletiyle doldurabiliyorum artık. Ayrı ayrı şarj aleti bulma devri sona erdi
babasının hayrına geçmedi AB 'nin getirdiği zorunluluktan bunu yapmak zorunda kaldılar.
düşünecek bir şey yok zorunluydu geçti zorunlu olmasaydı geçmeyecekti. bu yüzden AB ne derse sende ona tabisin. Apple kullanıcı taleplerini yerine getirse düşünmek işe yarardı ama düşünmüyor. M3 lerde de M3Prolar pazarlama hilesi ile düşük çekirdek sayısıyla piyasaya sunuldu
Applecim epil olmanın ne anlamı kaldı 🥺 her ortamda ayfon şarzı olan var mı diye hava atılmayacak mı artık 🥹
Üzgünüm maalesef tek tip bütün telefonlar şarj girişi artık 😅
Geçmek zorundaydılar diye biliyorum, bir yasa yüzünden.
taytlı şarj girişi
bence en mantıklısıydı
Ona mi takıldın yanlış yazmışım 🤦🤦
tatlı ama 😂
Sağol 😅😅
40 sene düşünsem bu aklıma gelmezdi lan
Özellik olarak getirilmedi zorunlu kılındı.
Ben memnunum, artık şarj kargaşası bitti
Bence iyi oldu
Güzel olmuş