İnternet & Teknoloji Yeni alınmış iPhone telefona orijinal şarj gerekir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kendimi yırttım iPhone 11 aldım 🥺 param yok orjinal almaya çakma alsam sorun çıkar mi🥺 Güncellemeler+1 yıl ahh hayat ahh alacak kıyafetim yok iPhone benim neyime🥺 Yeni alınmış iPhone telefona orijinal şarj gerekir mi? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Orijinal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl yırtık halinin boydanı gelir mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok iPhone için yırttım senin için değil 🥺 Yorumla
has2297 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ya o kadar para vermişsin 500 lira seni yıkmaz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl illaki orijinal mi olması gerek🥺 Yorumla has2297 +1 yıl Evet applenin temel pazarlama mantığı mecbursun istersen alma hsjsjsjs Yorumla Soran +1 yıl hain apple kandırdı beni🥺 Yorumla has2297 +1 yıl Yok be en azından dertsiz sorunsuz telefon Yorumla has2297 +1 yıl İyi yapmışsın almakla Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim ama gözüm korktu millet bozulur falan diyor bu kadar hassas bir telefon mu bu her gün kuş sütü ile mi beslicem onu🥺 Yorumla has2297 +1 yıl Benimki 2 senelik bi sorun yok kaç kere düştü suya soktum yinede sağlam Yorumla
tvplus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Orijinal olmalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl olmasa ne olur ki Yorumla tvplus +1 yıl Telefonun bozulabilir Yorumla Soran +1 yıl üzücü bir durum 🥺 alalim madem Yorumla tvplus +1 yıl Mecbursun 🙂 garantiye girmez mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yırtık halinin boydanı gelir mi?
yok iPhone için yırttım senin için değil 🥺
Her şeyin orjinali iyidir tabiki
Ya o kadar para vermişsin 500 lira seni yıkmaz
illaki orijinal mi olması gerek🥺
Evet applenin temel pazarlama mantığı mecbursun istersen alma hsjsjsjs
hain apple kandırdı beni🥺
Yok be en azından dertsiz sorunsuz telefon
İyi yapmışsın almakla
teşekkür ederim ama gözüm korktu millet bozulur falan diyor bu kadar hassas bir telefon mu bu her gün kuş sütü ile mi beslicem onu🥺
Benimki 2 senelik bi sorun yok kaç kere düştü suya soktum yinede sağlam
Orijinal olmalı
olmasa ne olur ki
Telefonun bozulabilir
üzücü bir durum 🥺 alalim madem
Mecbursun 🙂 garantiye girmez mesela
Orijinal al