İnternet & Teknoloji iPhone'da orjinal olmayan şarj aleti kullanmak zarar verir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Malum orjinal şarj aletleri 600 bende öyle çok ucuz bir şey almadım ama sonuçta orjinalde değil zarar verir mi? Ne tür bir zarar verir? Güncellemeler+1 yıl 6s yani öyle abartılı da değil iPhone'da orjinal olmayan şarj aleti kullanmak zarar verir mi? Cevapla iPhone Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır vermez. Hiç orijinal kablo ve adaptör kullanmadım zararını görmedim. 3GS modelinden beri iphone kullanıyorum 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Orijinal olmadan kullanabilirsiniz ancak olacakları önceden kabullen cihaz arızalanır 0 1 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Fark etmez 6s 2s fark etmez Yorumla
esrarengiz46 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Vermez olur mu hic imkanın varsa orijinal al bende iki tane şu an diyeri kırılan TLF umdan kalan dı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bana verir misin? Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Olur neden olmasın Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Gelirsen vereyim Yorumla Soran +1 yıl Nerdesin? Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Gizlisin sen tlp ya da yaz kargo da yapa bilirim istersen Uzak olursak Yorumla Soran +1 yıl Ayy çok iyi olur da ben şu ara evde değilim eve gectigim zaman yazsam senin bu hesaba olur mu? Yorumla esrarengiz46 +1 yıl Şimdi yaz uyursam unuturum Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır vermez. Hiç orijinal kablo ve adaptör kullanmadım zararını görmedim.
3GS modelinden beri iphone kullanıyorum
Orijinal olmadan kullanabilirsiniz ancak olacakları önceden kabullen cihaz arızalanır
Fark etmez 6s 2s fark etmez
Vermez olur mu hic imkanın varsa orijinal al bende iki tane şu an diyeri kırılan TLF umdan kalan dı
Bana verir misin?
Olur neden olmasın
Gelirsen vereyim
Nerdesin?
Gizlisin sen tlp ya da yaz kargo da yapa bilirim istersen Uzak olursak
Ayy çok iyi olur da ben şu ara evde değilim eve gectigim zaman yazsam senin bu hesaba olur mu?
Şimdi yaz uyursam unuturum
Tm