İnternet & Teknoloji Sosyal medyadan tanışılan biriyle ne kadar süre sonra buluşmak normal olur? AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Muhabbet etmeye başladıktan bir kaç saat sonra kahve içmek isteyen birinin amacı ne olabilir?Evet samimi sohbeti hoş, konuşurken çok eğlendik ama birden de kahve içmek istemesi tuhafıma kaçtı🤓 Sosyal medyadan tanışılan biriyle ne kadar süre sonra buluşmak normal olur? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Çok da fark etmez bence süresi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bence ne zaman isterlerse.. güven konusuna göre değişir.. kimisi 2 ayda güvenir kimisi 5 ayda 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Doğru dürüst muhabbet varsa çok zaman kaybetmeden bulunulabilir ki ben bunu çok yaptım iyi arkadaşlarım var 0 0 Yorumla
_Aşmayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl En az 3 ay sohbet tabi foto video vs atacak erkek kendisi olduğuna dair. 0 2 Yorumla AELORA +1 yıl Neeee😂 ben 3 aya vazgeçerim. Buluşmayı o kadar erteleyen insandan olmaz _Aşmayyy +1 yıl Zaten bu sürede gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. Sanaldan görüşmem normalde de hadi diyelim oldu hoşuma gitti biri elle tutulur şeyler görmeden görüşmem kimseyle
ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence sosyal medyadaki insanlara güvenilmez o yüzden hiç 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 2-3 hafta maksimum yeterli.. Daha fazla uzatmaya ve ortamı sıkmaya gerek yok. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2 günde buluştugumda oldu 2 senede buluşamadığımda oldu biraz aradaki muhabbete samimiyete bağlı 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Muhabbete bağlı ama temkinli olmak lazım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. 3-5 hafta inmi cinmi tanı uyarsa karar ver 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar