Başka bir kızı veya erkeği eklemek aldatma mı sizce?

Bence ona yol yapmaktır benim gözümde. Imstagramda erkek arkadaşım gidip eski bir kız arkadaşını eklemiş. Görünce çok üzüldüm sinirlendim. Kız uzun boylu bacaklı sarışın üstü başı açık saçık olan bir kız ve atmış olduğu son fotoğrafları beğenmiş. Hayalkırıklığına uğradım tam 14 Şubatta hemde. Bende ona 14 Şubat için ne kadar yoğun çalışsam da gidip gömlek almıştım ve uzunca bir mektup yazmıştım. Bunu görünce aşırı sinirlendim mektubu hediyeyi verdim oysa hiçbir şey alıp bir çiçeği bile çok görmüş. Sevmek lafla değil icraatla oluyor.
2 3 geçtikten sonra yani dün telefonla o beni aradığında görüşelim mi dediğinde bundan sonra görüşmek istemediğimi söyledim. Ne bir çiçek ne bir özen ne bir sürpriz.. aynen şöyle söyledi seni aldatmadım sadece ekledim fotoğrafı beğendim geçtim bak kızı sildim onca zamanımızı göz ardımı edeceksin birbirimizin yanında olduk dedi biraz. Madem seviyordun sen Özen gösterecektin daha önce aldatıldığımı bildiği halde hassasiyetlerime dikkat edecektin. Instagrama hikaye bile atmak istemiyordu. O gün ısrar ettim at benimle diye atmadı emir vermeyecekmişim ona. Sonuç bu oldu umarım mutludur konuşmadık hiç dünden beri. Hata mı etmişim bundan sonra ne yapmalı?

Başka bir kızı veya erkeği eklemek aldatma mı sizce?