İnternet & Teknoloji Telefonunuz android kaç sürümünde, yazılım güncelleme desteği devam ediyor mu? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sorum Android akıllı telefon kullananlar arkadaşlar size 😉 Telefonunuzun şu an ki Android sürümü kaç Ve Yazılım güncelleme desteği devam ediyor mu? Telefonunuz android kaç sürümünde, yazılım güncelleme desteği devam ediyor mu? Cevapla Telefon Soruları Yazılım Soruları Android Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Android 10'da takılıyorum 1 4 Yorumla Cod2009 +1 yıl M20 de öyle 😅 S10 da Android 12 😉 M20 nin ram ne kadar düşük öyle 3 GB RAM nedir 2019 yılı için firmalar düşük segment e pek değer vermiyor valla Batarya çok Güzel ama 5000 mah Zaten M serileri Samsung un Batarya performans ile öne çıkan serileri Yorumla Semih6934 +1 yıl Bataryası için kullanıyorum bu makinayı yoksa performans yerlerde 🤷🏻♂️ Bugün yumruk manyağı yaptım telefonu gerisini sen düşün 🤣 Yorumla Cod2009 +1 yıl Yapma be yazık 😅 firmanın suçu o Yorumla Semih6934 +1 yıl Maşallah ama, kaya gibi sağlam 🙌🏻😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Android 10'da takılıyorum
M20 de öyle 😅 S10 da Android 12 😉 M20 nin ram ne kadar düşük öyle 3 GB RAM nedir 2019 yılı için firmalar düşük segment e pek değer vermiyor valla Batarya çok Güzel ama 5000 mah Zaten M serileri Samsung un Batarya performans ile öne çıkan serileri
Bataryası için kullanıyorum bu makinayı yoksa performans yerlerde 🤷🏻♂️ Bugün yumruk manyağı yaptım telefonu gerisini sen düşün 🤣
Yapma be yazık 😅 firmanın suçu o
Maşallah ama, kaya gibi sağlam 🙌🏻😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!