İnternet & Teknoloji Telefonunuza absürt mesajlar geliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yengemden gelen mesaj Güncellemeler+1 yıl Güncel Telefonunuza absürt mesajlar geliyor mu? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl https://voca.ro/1e0Zc3K6LXn2Yazmaya üşendim dinlerseniz sevinirim seninkinden daha beter bir olay gelmiş yakın arkadaşımın başna baya trsvmatik 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Yok çok şükür böyle saçma sapan mesaj atan bana 🙄🙄🙄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yuhh gerçekmi bu bence bilerek atılmış yani gözü mu kör. kime attığını da mı görmüyor 😂 2 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bile. istye sana atmış kendiji sana beğendirme calsyor alenenn Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tabii ki safmisin 😂 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. öyle yengeye can kurban 2 0 Yorumla
ErilKişi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bu senin mesaj kutun değil diyelim ki öyle belki de mesaj yanlış olmadı 😂 0 0 Yorumla
FasaFisoo_Bunlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnşallah amcana, dayına atıcaktır dhshsjsj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyledi dedi amcana atıcaktım dedi devamında Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Bu foto yılların fotosu millet ne saftirik 0 0 Yorumla
Nail2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Seni nasıl bulmuş 0 3 Yorumla Nail2022 +1 yıl Bilerek atmış Yorumla Soran +1 yıl Bence bilerek değil yanlışımla Yorumla Nail2022 +1 yıl Zannetmiyorum Yorumla
Kahramanmaraşlı46 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Nasıl yengen bu kimin nesi mesela 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amcamın eşi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
https://voca.ro/1e0Zc3K6LXn2
Yazmaya üşendim dinlerseniz sevinirim seninkinden daha beter bir olay gelmiş yakın arkadaşımın başna baya trsvmatik
Yok çok şükür böyle saçma sapan mesaj atan bana 🙄🙄🙄
Yuhh gerçekmi bu bence bilerek atılmış yani gözü mu kör. kime attığını da mı görmüyor 😂
Bile. istye sana atmış kendiji sana beğendirme calsyor alenenn
Öyle mi diyorsun
E tabii ki safmisin 😂
öyle yengeye can kurban
Bu senin mesaj kutun değil diyelim ki öyle belki de mesaj yanlış olmadı 😂
İnşallah amcana, dayına atıcaktır dhshsjsj
Öyledi dedi amcana atıcaktım dedi devamında
Bu foto yılların fotosu millet ne saftirik
Seni nasıl bulmuş
Bilerek atmış
Bence bilerek değil yanlışımla
Zannetmiyorum