İnternet & Teknoloji Derste telefonumu nereye saklayabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor telefonu bir yere saklamam lazim Güncellemeler+1 yıl arkadaslae yakalandim :((( Derste telefonumu nereye saklayabilirim? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Titreşime al kilodunin içine koy mutlu olursun 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl içine sok diye kötü espriler yapabilirler dikkate alma jaksdjgfdl 0 0 Yorumla
Kahramanmaraşlı46 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl TLF küçük ise sonucta bayan sın koyarsın biryer lere büyük mü TLF un 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ekran 6.51 inc buyuk telefonlardan Yorumla Kahramanmaraşlı46 +1 yıl İşin zor oznm keşke küçük birsey alsaydın yaş kac senin Yorumla Soran +1 yıl lise sondayim Yorumla Kahramanmaraşlı46 +1 yıl Gel sne biraz tecrübe vereyim işin kolaylaşsın Yorumla
morfin258 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Ben ortaokulda iç çamaşırıma saklıyodum şimdi nasıl olur bilmiyorum ama. 0 0 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl cantana koy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl okulda arama olursa Yorumla FlortozErkek +1 yıl o zaman ıc camasırının ıcıne Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çantana koy 0 3 Yorumla Soran +1 yıl arama yapilirsa yakalarlarsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alırlar ne olacak paydos ta yeniden alirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha getirmem dersin. El koyacak halleri yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Titreşime al kilodunin içine koy mutlu olursun
içine sok diye kötü espriler yapabilirler dikkate alma jaksdjgfdl
Memenin içine koy dokunamazlar oraya
TLF küçük ise sonucta bayan sın koyarsın biryer lere büyük mü TLF un
ekran 6.51 inc
buyuk telefonlardan
İşin zor oznm keşke küçük birsey alsaydın yaş kac senin
lise sondayim
Gel sne biraz tecrübe vereyim işin kolaylaşsın
Ben ortaokulda iç çamaşırıma saklıyodum şimdi nasıl olur bilmiyorum ama.
Çorabın içine Ayakkabına sakla
Ic camasirinin icine koyabilirsin
Sınıf arkadaşım donuna saklamıştı 😅
cantana koy
okulda arama olursa
o zaman ıc camasırının ıcıne
Haşufmanına sakla :d
Özel fikirlerim var
Çantana koy
arama yapilirsa yakalarlarsa
Alırlar ne olacak paydos ta yeniden alirsin
Daha getirmem dersin. El koyacak halleri yok