Telefonu yanımda götürecem sınava telefonla almayacakları için nereye bırakabilirim? yani bırakabileceğimiz bir yer var mı sınav alanında? YKS'de telefon nereye bırakabilirim?

Telefonu yanımda götürecem sınava telefonla almayacakları için nereye bırakabilirim? yani bırakabileceğimiz bir yer var mı sınav alanında? YKS'de telefon nereye bırakabilirim?

Üniversite sınavına telefonla girmek yasak, haliyle sınava girecek olan öğrenciler telefonlarını götürüp götürmemekte kararsızlık yaşıyor. Sadece telefon için değil, çanta, poşet, para vs diğer tüm eşyalar da sınava alınmıyor.
Her okulda kantin açık oluyor sınav gününde. Belirli bir ücret karşılığında öğrencilerin eşyalarını emanet olarak alıyorlar. Telefonunuzu çantanıza koyup emanet yerine teslim edebilirsiniz. Kantin dışında okul çevresindeki kırtasiyeler de bu konuda yardımcı olmakta.
Benim babam yüksek lisans için ösymnin sınavlarına girdiğinde araba anahtarını cüzdanı ıphone6yı ağaç kenarına atıyordu ama çıkışta da geri alabiliyordu öneririm 😂
Baban bir daha sınava girerse haber ver sjsjsj
Aslında hocalara verebilrsin rica edip gözetmenlere
emanete alıyorlar orada
Cevap
7Cevap
Sınav oldugunu dün buradan öğrendim 20 temmuzda sanıyordum hiç calisamadim ve Türkçe 1.30 saat sürdü sadece fen bilimlerini rastgele atmak zorunda kaldım süre yetmedi
Emanetçiler oluyor, çoğunlukla girdiğin okulun karşısında büfeler falan ama kaybolursa ne kadar sorumluluk alırlar tartışılır.
Emanetine mecburen. Çok mu uzak almasaydın telefonu
Genelde sınava girilen okullarda kantinler falan emanet alıyorlar ücretli. Ama sen kendini güvenceye al götürme bence.
Dedektörle arama yoksa 😁 çamaşırına koy ya da ayakkabı içine, eskiden girişlerde ücreti mukabilinde emanet alıyorlardı
Emanetçi yerleri oluyor oraya bırakabilirsiniz
Evden getirme dışarı da tlfn birakacak yer olmuyor 1
kilimcinin kör oğluna
Kantine ama para alırlar
Bence hiç alma , evde bırak.
EVE.
emanete
Goturme
gözünün tuttuğu bi teyzeye emanet edicen
Okulların önünde genelde emanetciler oluyor.
Ailene
Ailene ver
tek gidecem
Evde bırak
Emanetçiler oluyor.
Eve bırak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?