Güncellemeler
+1 yıl
edit: video iş kazası sonucu ölen bir adamın video kaydıydı arkadaşlar
İnternette bir anda karşıma çıkan bir video psikolojimi altüst etti. Midem bulanıyor ve uyuyamıyorum. Aklımdan çıkmıyor düşünmeden duramıyorum ve başım ağrımaya başladı. Aklımı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalıştım işe yaramadı Aslında psikoloji konusunda bilgim var internetten araştırabilirdim ama ne yazmam gerektiğini bile bilmiyorum yardım edin... Nasıl kurtulabilirim bu psikolojiden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu internette kafa kesmeden adam yakmaya kadar bir suru video izledim hepsi ayri ayri igrencti ama durumu icsellestirmemen gerekiyor bu internet sonucta dünyada bir sürü kötü sey oluyor sadece buna kamera kaydına alınınca degisen bir sey olmuyor
is kazasi videolari da izledim bi cocuk sıkısıp tamamen eziliyodu en kotusu oydu
benim gördüğüm de o tarz bir şeydi zaten şaşırıp kaldım bir an ne olduğunu anlayamadım
ya cidden cok daha kotuleri var ısidin 2 askerimizi yakarak oldurdugu videoyu falan izledim yani o gercekten hicbir sey durumu icsellestirme bence baska seyler izle yputubedan komik falan unutursun
kolpacino izle gecer
Ölumun her zaman her yerde oldugunu ve dogal bir sey oldugunu unutma. Ben de bir video izlemistim cocuk asansorun kapisina sikisiyor ve yukari kayarak paramparca oluyordu ve ben bunu sansursuz izledim. hatta bir suru sansursuz video izledim vahset dolu ama hic etkilenmiyorum cunku hayat boyle arkadaslar olumun bin bir turlu cesidi var
umarım unuturum...
@OtakuBilge evet doğal olduğu doğru ama insan ister istemez korkuyor da... teşekkür ederim cevabın için
evet oyle gercekten bu videolar biraz bagimlilik yapiyo gibi bir sey seviye seviye daha kotusunu izleyesi geliyo insanin merak duygusu ama kesinlikle videodaki kisiyle empati yapmayı dusunme o dunyanin bi ucunda asla yerinde olamayacagin bir kisi sadece
evet empati hissetmeye başladığım an çok kötü oluyorum umarım asla böyle bir şeyi denetimlemem
Nasil bir sey oldugunu soylersen (ozelden de yazabilirsin) elimden geleni yaparim :(
iş kazası
Bu halde sakin uyuma zihnini dagitmadan. Komedi veya seni guldurecek bir sey izle bence ise yarar, mesela ben arkadasim hoş geldin izlerdim fena kafa dagitirdi. Sungerbob falan izle veya seni mutlu edecek nostaljik bir sey izle
okudun mu
okudum yanıt yazmamıştım. teşekkür ederim tekrardan.
Valla benimde izledigim bazi şeyler var hatirladikca korkuyom midem bulaniyor. Şu an için kafanı dagitacak şeyler yap film oyun filan iyi gelir
Daha kötüsünü izle, bir önceki belki aklına gelmez.
daha kötüsünü bulmam çok zordur eminim
Daha neler neler var, izleseydin küçük dilini yutardın kesin. 😆
umarım denk düşmem o zaman :(
Mobil veya pc"den Güzel epik bir oyun oyna unutursun
Ne ızledın
iş kazası
Aman ben her gece daha kotulerını ızlıyorum bıse olmaz hayatın gerceklerı bunlar ızlerken kendını onların yerıne koyma empatı yapmadan dusunmeden ızle bu kadar etkılenıyosan hemen kapat oyle seylerı
Video konusu ne? Keşke yazsaydın
iş kazası sonucu ölen bir adamın öldüğü anın kamera kaydı
Off ciddi misin buna takılıp kaldığına göre başka sorunun yok senin Daha kötüsünü izle ve etkisinden kurtulursun
detay vermek istemedim ama ciddi manada kötü bir videoydu ki ben daha önce çok böyle şey gördüm
Belki o videoyu izlemişimdir
Olgun bir erkekle yazışmalısın
Video neydi
iş kazası
Etkileniyorsan izleme bidaha
karşıma çıktı ama sildim zaten o çıktığı yeri de
Nasıl bir şeydi ama
bi adam iş kazası sonucu ölüyot
Üzücü ama ne yazık ki hayatın bir gerçeği
orası öyle tabii
Bu olaydan daha beter şeylerin de olduğunu bil ağır durumların olduğunu sadece denk gelmemişsin onu düşünerek biraz yatistir kendini
teşekkür ederim
Rica ederim. Umarım faydası olur
Sevismeler felan mi
aklınız anca sekse çalışıyor cidden. hayır değildi.
Özür dilerim