İnternet & Teknoloji Telefonunuzda hangi uygulamada en çok zaman harcıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Telefonunuzda hangi uygulamada en çok zaman harcıyorsunuz? Telefonunuzda hangi uygulamada en çok zaman harcıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Telefonda zaman geçirmiyorum pek. bilgisayar da da bu site ve youtube var 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Şöyle 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hesap vermenize gerek yoktu hocamm Yorumla Oluştur +1 yıl Bizim bağırsağımızdaki bok bile görünür şeffaf adamız neysek oyuz hocam Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Adnan Oktar hocama maşallah gkvkdfk Yorumla Oluştur +1 yıl Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Eski ismiyle Twitter en çok kullandığım uygulama. 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnsta ve KS 1 1 Yorumla Soran +1 yıl KS cevabını bekliyordum jdshgj Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 530 cevap paylaştı. Chrome, youtube ve instagram esit 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Instagram 2 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Bu uygulama 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Facebook 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Telefonda zaman geçirmiyorum pek. bilgisayar da da bu site ve youtube var
Şöyle
Hesap vermenize gerek yoktu hocamm
Bizim bağırsağımızdaki bok bile görünür şeffaf adamız neysek oyuz hocam
Maşallah Adnan Oktar hocama maşallah gkvkdfk
Eski ismiyle Twitter en çok kullandığım uygulama.
İnsta ve KS
KS cevabını bekliyordum jdshgj
Chrome, youtube ve instagram esit
Instagram
Bu uygulama
xnxx
Snap
WhatsApp
Instagram
Ekşi sözlük
Facebook
X uygulamasında