Adobe programlarının sorunsuz ve hızlı şalıştığı video edit yapabileceğim autocad vs sorunsuz çalışan bir laptop almak istiyorum ikinci eli 15-16 bine kadar olan işlemcisi ramı iyi olan bir şey önerir misiniz acil?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O fiyata bu programlari sorunsuz calistaracak laptop maalesef çok mumkun gorunmuyor.
Nasıl ya premier pro ve photoshop da mı çalışmaz
Photoshop calisir ama premierde biraz buyuk proje oldugunda zorlanma ihtimali yuksek
Sen öner bir şey fiyata bakma
Burdan oneremem ozele gel diyormusum 😂😂😂
Yani marka olarak bi sey diyemem ama en az 16 gb ram 3060 ekran karti i9 islemci ve hizli ve sana yetecek kadar kapasitede hard diski (en az 500 gb) olan bir bilgisayar olmali. Benim kullandigim masa ustu 32 ram i9 islemci ve 2tb ram var ona ragmen bazen 3 boyutlu projelerde sorun cikariyor
AutoCAD kaç kullanacaksın
2022
En önemlisi premier pro illustrator ve photoshop
İkinci ele bulaşma derim bir kaç önerim olur ama ikinci el alacaksan yenilenmiş garanti verilen cihaz al
Mecbur ikinci el alıcam
Peki sıfır ne alırım
Lenovo V15 G3 IAP 82TT0055TX i7-1125U 16GB RAM 512GB SSD önerebilirim
Bende bir kaç PC var ama uygunda sayarım ama garantili bir yerden al bir şey olursa sorun yaşarsın
Ekran kartı nvidia istiyorum
www.pazarama.com/lenovo-thinkbook-14-21dk0059tx-ryzen-5-5625u-16gb-512gb-ssd-14-fhd-freedos-p-0196801618732
Nvidia da dediğin fiyata çok zor
Sıfır mı bunlar
Evet sıfır senin işini görür
Ama nvidia en iyisi diyorlar
Bakmak lazım yani ben araştırmadan almam kiyaslarim vs yorumlara bakarım predetor kullanıyorum yaklaşık 80.000 TL ama verdiğim paranın sonuna kadar hakkını veriyor
Lenovo thinkpad önerir misin
Özellikleri önemli işlemci kaçıncı nesil ram grafik ekran kartı vs
Birde sana 17 inch vs lazım eğer ikinci ekran yoksa altı CAD programları için çöp olur
Cadı boş ver en önelisi premier pro ve photoshop