Diyelim ki eğlencesine girdiğin bir uygulamada akrabalarından birine denk geldin ve medeni hali evli. Böyle bir durumda görmemiş gibi mi yaparsın yoksa ailesine fişlemeden duramaz mısın? 😂 Keyifli günler..
#smell
Akrabalarından birini flört uygulamasında görsen ne tepki verirsin?
Aga ezik miyim ne diye böyle uygulamalarda dolaşayım. Ha oldu da arkadaştan markadaştan denk geldi ortamda gördüm. Evliyse, gider eşine anlatırım. Sonrası beni alakadar etmiyor. Ha eşi çok ters bir insansa, şiddete eğilimi varsa; önce kadını ve varsa çocuğunu ailesinin evine gönderirim, sonra anlatırım.
İnternet & Teknoloji konusunda 333 cevap paylaştı.
Haha, face aktif olarak kullanırken ne zaman arkadaş olarak bir akraba/köylü eklesem ortak arkadaş diye masöz/konsomatris önerisi çıkıyordu. En son hepsini engelledim de kurtuldum. Hangi birisini ifla edeceğim uyaracagim.
Ama diğer türlü seni gördüm desem demek ki sen de ordasin nasıl gördün sorusuna verecek cevabım yok 😂
Ne uygulaması ben kuzenimi canlı kanlı yakaladım ama bir şey söylemedim herkesin kendi hayatı sonuçta ve insanların hayat düzenini bozmak istemem belki gelip geçici bişey o yüzden bütün hayatını tümden sarsmaya gerek yok
Savaş ile alakası yok ki bunun. Yani hayatında biri yoksa zaten neden garip olsun durum. Ama hayatında biri varsa ve öyle bir platformdaysa tabi ki garip karşılanır, olay bundan ibaret 😃