Gizli Üye(18-24)9 ayNeden görüldü attığına bağlı. Belki bir işi vardır, o an yazamamıştır bilemezsin ki. Ona sorarsın neden cevap veremediğini. Açıklama yapmaması çok kötü bir durum tabii ki, saygısızlık. Git bunu onunla konuş, ama daha önemlisi, ne kadar bunu tekrarlıyor? Ne kadar buna benzer davranışları var?
13 Yorumla- 9 ay
2gün önce gece güzel bişey yazmıştım, görmüş ama cevap yok. Ertesi günü öğlen saçma bi şekilde cevap vermiş benimde hevesim kaçtı görüldü attım. Ben sormadan açıklama yapması gerekirdi bu şekilde önemsediğini anlardım ama yapmadı. Gece niye görüldü atıyoonn diye yazmış yine görüldü attım
Cevap sahibi9 ayAyy toksik ya. Bence sen şu an görüldü atarak hatasını anlasın demiyorsun, sana çok değer veriyorum düzelmeni istiyorum diyorsun. Hatasını anlamasını istiyorsan git suratına söyle sert bir dille yaz. Bu kadarını hak etmiyorum de mesela, beni bu şekilde geçiştirdiğini düşünüyorum. Sırf reels vs atacaksın diye ben senin günübirlik arkadaşın mıyım? Değerim bu kadar mı? Aslında hiçbirisini söylemeden arana mesafe bile koyabilirsin. Daha iyi seven insanlar varken şunlarla yetinmeyin ya. Eğer seviyorsan git konuş, sevmiyorsan da arana mesafe çek. En sağlıklısı.
Cevap sahibi9 ayZaten nereye kadar görüldü atacaksın ki? Onunla konuşmak istemediğini düşünüp uzaklaşır. Yanlış bir şey mi yaptım diye sorar en fazla.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBöyle şeylere kafayı takmaktansa görüldü özelliğini kapatmalı. Ben öyle yapıyorum. Ayrıca adı konmamış bir ilişkide karşıdakinin zamanına, ilgisine ve açıklama yapmasına otomatik hakkı olduğunu düşünenler çok ilginç cidden.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
9 ayGörüldü atan insana görüldü atsan ne fayda o sanki senin ben'den ötürü görüldü attığını anlamıcak, çok klişe, şunu yazabilirsin flört mu her neyse ben görüldü atanları sevmiyorum böyle yaparsan konuşmamız tamamen kesilir ve bu durum senin yüzünden olir de geç.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
9 ayHiçbir şey. Yazacak bir şey kalmadıysa, verecek cevap yoksa görüldü atmakta bir sorun bulmuyorum. Etrafımdaki herkese de atıyorum, onlarda bana atıyor.
05 Yorumla- 9 ay
Ne yazdığınızı bilmiyorum ancak ne yazacağını bilememiş olabilir, çok nadir ancak belki aklından cevap yazıp öğlen kontrol ettiğinde yazmayı unutmuş olabilir. Siz görüldü atmakta haklısınız ama biraz abartmayın, ta ki hatasını farkedene kadar.
- 9 ay
Çocuk haksız olmasına rağmen engelleyecektir veya başkalarına yönelecektir muhtemelen.
Yapay Zeka Cevapladı
Gittin mesaj attın, hevesle cevap bekliyorsun ama sonra bir baktın, *görüldü atmış!* Off, can sıkıcı bir durum, seni çok iyi anlıyorum. Ama hemen moralini bozma derim 💔. Belki yoğun, belki kafa karışıklığı yaşıyor... İlk adımları attın, çabaladın. Şimdi biraz geri çekilip enerjini kendine yöneltmelisin. Durduk yere üzüp kendini yıpratma 🙏.
Ayrıca bazen "işime bakayım, akışına bırakayım" tavrı işleri toparlar. Merak ediyorum: Sen bu durumlarda nasıl bir yol izliyorsun? 😊20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 9 ayMerhaba, neden öyle yaptığını sorgularım ve mantıklı bir açıklama beklerim. Eğer yapamazsa sıkıntı olur ilişkimiz açısından.
11 Yorumla- 9 ay
asla sormam, ben sormadan o açıklama yapması gerekirdi zaten önemsediğini burdan anlardım ama öyle olmadı, az önce saçma bi şekilde yazmış görüldü attım
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
9 ayGhosting söylememe gerek bile yok bunu🤣
01 Yorumla- 9 ay
Miss
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 9 ayengelle geç
01 Yorumla- 9 ay
Bunu yapamam şu an
Gizli Üye(30-35)9 aygörüldü atmışsın anladığım kadarıyla yani engellememişain şöyle afilli bi story at bir de tesettürlü değilsen şıkır şıkır hafif dekolteli bi fotoğrafını pp yap bak nasıl yazıyor :D
322 Yorumla- 9 ay
Evet görüldü attım, aynen Story paylaşcam dar bi kot üzerimde siyah bi askılı göbeğim hafif açık. Sinir oldum yaa
Cevap sahibi9 ayaşkım öyle standart şeyler paylaşma mesela bi kafede paylaş kafenin adını sanını yazma ve 2 tane çay veya kahve bardağı olsun. merak uyandırman gerek
- 9 ay
Bunu daha önce yapmıştım, artık yemez😂
Cevap sahibi9 ayhmm o zaman omzunda birinin eli varken foti at :D
- 9 ay
Öyle bi fotom yok şu an 😂
Cevap sahibi9 ayçekin aşkım aa veya başka birevde foto çekip at veya biraktivite kurs v. s okuyor musun çalışıyor musun
- 9 ay
Evde şu an yalnızım, güzel dikkat çekici bi foto bulup onu paylaşırım artık
Cevap sahibi9 ayaşkım gözlemlediğim ve tecrübelerim neticesinde şunu söyleyebilirim ki erkekler evde oturan kadınları pek umursamıyor. bi hayatın olması lazım okul iş kariyer hobi kurs aktivite v. s v. s hangi erkeğe sorsam eski sevgililerini anlatırken hep okuduğu okullrdan yaptığı işlerden hobilerinden uğraşlarından v.. s bahsediyor ve bahsederken de baya gururlanıyor yani dolu bir kadın vizyonlu bir kadın ve benimle oldu der gibi. diğer türlü ne olsa hep evde çıkmıyor da tek hayatıbenim zaten diye kendilerini bir şey zannediyorlar
- 9 ay
Canım çok haklısın aynen sana katılıyorum. Bi işim var tabiki ama şu an evdeyim, bu aralar iş harici pek dışarı çıkasımda yok, modum biraz düşük ama en kısa zamanda toparlıcam çok teşekkür ederim tavsiyelerin için💕
Cevap sahibi9 ayrica ederim bebeğim bol su içmeyi ve erkolara güvenmemen gerektiğini unutma
- 9 ay
E kimlere güvenelim ya işimiz gerçekten çok zor :( bi yanım güvenmek istiyor bi yanım güvenme diyor
Cevap sahibi9 aykız görüldü atmış güvenme tabii. benim bi flört vardı o da böyleydimeğer her gün bşka kızla buluşuyormuş kızın yanında da cvp yazamıyormuş ırz düşmanı
- 9 ay
Ohaa ya ne pislik insanlar var ya doyumsuz varlıklar, bilemedim bu yoğun çalışıyor hangi ara biriyle buluşacak
Cevap sahibi9 aykız inanma öyle şeylere artık tuvalete bile telefonla gidiyoruz belki internetten konuştukları var
- 9 ay
Vardır doğru dedin iyice soğudum şu an, az önce reels göndermiş onada görüldü atcam
Cevap sahibi9 ayaşkım mesajı açma geç saatte aç ve emoji gönderiliyor ya mesaja onu gönder ok işareti var ya onu gönder :D
- 9 ay
Aslında gönderdiği reelse şunu 👍 yapmak istiyordum ama vazgeçtim. O bile çok, görüldü atmak yeterli olur çok aşırı sinirliyim çünkü
Cevap sahibi9 ayöyle yap o zaman neden görüldü atıyorsun derse de sana senin gibi davranıyorum dersin :D
- 9 ay
Eğer sorarsa hevesim kaçtı derim
Cevap sahibi9 ayamaan engelle geç
- 9 ay
Bakalım tepki verecek mi
Cevap sahibi9 aybacım kafayı ona takacağına seni hakedenlere mi yönelsen
9 ayHesap sormam asla, kendimi geri çekerim o yazdığında da asla cevap yazmam arasın sebebini ağzımdan duysun, sınırlarımı hatırlatır ve haddini üslubumu bozmadan bildiririm. Ama zaten o telefonu eline alıp mesajı okumaya fırsatı olmuş bir insan iki kelimeyi yazmıyorsa sana kesinlikle görmezden geliyordur öyle bir adamın benim hayatımda yeri olamaz kendime olan saygımdan. Herkes haddini ve yerini bilecek.
10 Yorumla
9 ayGörüp cevap vermiyorsa umursamıyor demek bunun başka bi cevabı yok
Sende bunu anlamayıp burada millete soruyorsun
Cevap olarak da herkese aynı cevap kes kopyala yapıştır yapmışsın
Bence saçma sapan bi sorunun saçma sapan cevabını bekliyorsun00 YorumlaVücuduna kızgın şişler sokup sonra da kaynar kazana atmalı.. 😬😬
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
9 ayyazdigin mesaji onemsiz gormus goruldu atmis saygisizliktan baskada hicbirsey degil engelleyip gececeksin yoluna bakacaksin o seni onemsiz goruyorsa sende onu onemsiz goreceksin kendine yakisani yapacaksin hepsi bu kadar
19 Yorumla- 9 ay
ve ayrica lavugun bir isi oldugunuda sanmiyorum cogu erkekler normalde konusmak istemedigini soylemez sessizce uzaklasir yoluna bakar baskasiyla konusmaya devam eder yazmadikca yazmayan aramayan tiplerden ol konusmak isteseydi simdiye kadar yazmisti bile bosuna yazip kendini rezil etme
- 9 ay
sen bilirsin valla ben senin yerinde olsaydim hic goruldu atmadan engeller gecerdim o mesaji gec baksin diye atmadim simdi yazsa kac yazar hevesim kactiktan sonra umrumda bile olmaz yoluma bakarim
- 9 ay
boyle yapmaya devam ederse mecbur silip atacaksin hic gelemem oyle tiplere ugrasamam ya
- 9 ay
atsanda umursamaz gibi dedigime kadar geleceksin😂
- 9 ay
Aynen katılıyorum sana.
9 ayBas engeli fakat işi olmadığından emin ol, bazen ben mesaj kutucuğuna girip mesaj yazmayı unutuyorum öyle olmadığına dikkat et, hatta bende bekliyorum bu niye cevap yazmadı diye bir bakıyorum ben yazmamışım🤦♂️
02 Yorumla- 9 ay
Bak bakalım hayatım ne diyecek
9 ayAynı durumu yaşatsam ne olacak sanki onun da pek umursayacagini sanmam, o yüzden konuşmayı keserim yani belli bir yaştan sonra ergen bireylerle iletişim kuracak kadar akılsız değilim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayTek yapılması gereken heryerden engel çünkü görüldü yapan biri sadece engeli hak eder seni umursamayan birine başka ne yapılabilir?
23 Yorumla- 9 ay
Kısas sa kısas inceldigi yerden kopar gelecek yaşatacak olanların tadını çıkar hep bir kişide takılı kalma umursayan biri lerini bulabılırsin
- 9 ay
Sende fazla gereksiz kişiler için sıkma kendini
9 ayBirdaha bende yazmam dermişim ama insanız bunu yapmadan durabilecek insan çok az eğerki birde karşı tarafa duygularımız varsa sebebini merak ederim ve yazardım neden görüldü attığını öğrenmek isterdim kısa ve net bir şekilde neden görüldü attın istemiyorsan bunu uygun bi dille söyleyebilirsin gibi çümleler kuraradım
01 Yorumla
9 ayÖyle arkadaşı da sevgiliyi de küfür edip engelleyeceksin
21 Yorumla
9 ayGörüldü bile atmayıp üç gün sonra yalan bahaneyle otomatik cevap yazan da var. İkisine de aynı çözüm direkt sil gitsin.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayGörüldü atmak saygı yoktur direkt olarak ilişki bitirilmesi gerekir kendisine saygısı olan biri onu yapmalı
02 Yorumla- 9 ay
Narsist olduğu için sonra seni suçlayarak seni manipüle edecek sende sanki sen hatalıymış gibi sana özür diletecek bu ilişkiden uzak dur bütün psikologlar gelse sonra seni toparlayamaz kendini seviyorsan kaç
9 ayCanim flort kavraminin artik ici bosaldi. Kimse tek kisiyla flortlesmiyor. Herkesin dm kutusu dolu. Bu sebeple sohbet sarmadiysa da goruldu atmis olabilir. Bence sen de takilma sana bir daha yazdiginda cevap dahi vermezsin. Gormezden gelmek en iyi hareket. Gormezden gelince kuduruyor insanlar :)))
00 Yorumla
9 ayŞimdi tatlım öncellikle coolu oynicaksın sakın şakayla karşık cevap vermiyorsun yani şey igib "ooooyedik gorulduyu :D" sakın canım yapma düşme bunlara. Ondan sonra bekliyosun ve story atıyosun abin varsa abinle yoksa kuzeninle bi erkek olucak ama akrabalık bağın olsun ki kasar olma (kasarsan başka biriyle de olur) ama eğer ki barışırsan bu abimdi kuzenimdi diyebil safe kalll. Xd. olmazsa da engelle sana erkek mi yok aşkım cok guzelsin o seni zaten haketmiyordu XXX
01 Yorumla- 9 ay
ben baska erkekle resim atan kızla iletişimi keserim bence çoğu erkekte böyle yapıyordur. popüler olan çevresi olan erkeğe ilgi duyduğunuz için herhalde bizimde çevresinde başka erkekler olan ve ilgi gören kızı daha çok isteyeceğimizi düşünüyorsunuz :d
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sağlam bi açıklama yapıp müsait olduğunda dönerse bi seferlik sorun etmem aksi halde… Çöpe atmalı saygısızlık bu… eğer süreklilik arz ediyorsa…
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
9 ayBak bu tip hareketler çocuk gibi hareketlerdir.
O görüldü attı diye sende mi görüldü atacaksın.
Biriniz anlayışlı olmalısınız01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Bi sorun mu var hayırdır derim tavrına gore davranırım..
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 9 ayBir Ramiz Karaeski atasözü der ki: "Yapacak bir şey kalmadığında, hiçbir şey yapmamak en doğrusudur" :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Flörtü geçtim normal sıradan birisi bile görüldü atınca sinir oluyorum.
12 Yorumla
9 ay1 2 saat bekle yazmazsa engelle 😂 ben öyle yaparım genelde
07 Yorumla- 9 ay
2gün önce gece yazmıştım, okumuş ama cevap vermemişti, ertesi gün yazmıştı benimde hevesim kaçtı. Şimdide dünden beri yazıyor, görüldü atıyorum
- 9 ay
Bas gitsin engeli hevesin gittiyse boş ver
- 9 ay
Duygum var😕
- 9 ay
Ay hevesim kaçtı dedin ikinci kez diye dedim tekrar engelle. Çok belli etme bunu aslında yazmaman değerini arttırmış. Yaz ama geç cevap ver bazen hemen bazen geç
- 9 ay
Yazmamakla iyi mi yaptım bilemedim hatasını anladı mı emin değilim, birazdan yazıcam
- 9 ay
Kaçan kovalanır hesabı olmuş kıymete binmişsin biraz 😊😊
- 9 ay
Doğru canım o konuda haklısın, beni kolay biri sanmasın
Gizli Üye(36-45)9 ayAsıl " Görüldü" atan patrona ne yapılmalı?
"Şu iş için para lazım " diyorum ses yok..
Borç para istiyoruz sanki...
03 Yorumla
Cevap sahibi9 ayYani mesela tedarikçi para bekliyor, patrona mesaj atıyorum.
"Görüldü " atınca bundan ne çıkarmalıyım?
Patrona ne demeliyim?
Cevap sahibi9 ayPardon tedarikçiye?
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 aySebebini anlamak lazım öncelikle. Keyfi bir şeyse iletişim kesilebilir
02 Yorumla- 9 ay
Başkasıyla ilgileniyor olabilir. Seni de ilgi amaçlı cepte tutuyor öyle, şutla gitsin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
9 ayAhhahaha yapay zeka görüldü atmak bu mu demek sanıyor
02 Yorumla- 9 ay
Kapak fotoğrafı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kafasına tavayla geçirip yıldızlar görüldü atmalı 😂
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cevap verecek durumu yoksa görüldü atabilir. Cevap verecek durum varsa yol verebilir.
01 Yorumla
9 ayUmrumda olmaz gider başkasına yazarım görüldü atıp işi zora sokanla uğraşılmaz
04 Yorumla- 9 ay
Paylaş kız arkandayım
- 9 ay
😂😂
ayrılığa giden tetiği çekmiş demektir hayatta gelemeyeceğim şeylerden birisidir görmezden gelinmek
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
9 ayÜsten bildirimleri kapatmalı bence bazen üsten gelen bildirim görüldü olarak gidiyor
02 Yorumla- 9 ay
Telefonlarda bilirsin mesaj filan gelince üsten görünüyor ya kısacık o bile görüldü olmasına sebep oluyur hafiften aşağı kaydıra parmağıyla görüldü gider uygulamaya girmesine bile gerek yok
Sırf bu yüzden çoğu çift kavga ediyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
9 ayTekrarlanan bir davranış değilse tolere edilebilir.
05 Yorumla- 9 ay
O zaman gündelik yaşamımızda başımıza herhangi bir şey gelebileceği için bence hoşgörü gösteriniz 😊
- 9 ay
Açıklama yapmaması kötü olmuş. Merhamet kırıntısı olan insan mahcubiyetini izah etmeliydi. İyi yapmışsınız, verdiğiniz değeri almanızı temenni ederim.
9 ayallah da senin dualarina görüldü atsın hadi bb denmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayYa pardon bir şey soracağım bu “görüldü” attı dediğiniz şey mavi tık olması ve cevap vermemesi mi tam olarak?
010 Yorumla
Cevap sahibi9 aySürekli mi bunu yapıyor peki? Yoksa arada mı? Bazen cevap verilmemesi gereken birşeyler yazıldığında okuyup geçiyordur
Cevap sahibi9 ayYani ne yazdın da görüldü attı önemli olan bu aslında…
Cevap sahibi9 ayGüzel tatlı hele ki duygusal bir şey attın da cevap vermediyse o andan itibaren bırak görüldü atmayı onun mesajlarını açıp okumam bile.
Cevap sahibi9 ayDaha flört aşamasında o senin üstüne düşmeliyken böyle davranması saçma ama.
Cevap sahibi9 ayE aramadı mı konuşalım vs demedi mi şimdi sen cevap vermeyince
Gizli Üye(25-29)9 ayÖnce ne için görüldü attı onu bilmek lazım belki iş olabilir yazmayı unutmuştur ya da sana müsait değildir yol ver gitsin bas engeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAğzına s*çmalısın ki bi daha yapmasın nxnxnx
02 Yorumla
Cevap sahibi9 ayOh iyi yapıyorsun dbbdbd
görüldü atan birine tekrar yazma hatasına düşme yazmak isteyen yazar neden görüldü attin diye bile sorma zaten karsi taraf seni önemsiyorsa sebebini açıklar
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDaha geç görüldü atıp ilişkiyi sonlandırmak. Şahsen ben, beni kâle almayan insan ile iletişimi kesiyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayPeki
Asla sıradanlaştırma bunu tripse trip. Sonra yine ayınısını yapar normalmiş gibi. Sen sakın normaleştirme
18 Yorumla- 9 ay
9 ayFlört olduğunu benimsemiş ileri bir seviye sevgili konumuna hiç bir zaman gelme me yecegini bildirecek sin ozan 😉
03 Yorumla- 9 ay
Benimle olduğunu söyle 😇
9 ayBazen gerçekten yoruyorsunuz ondan görüldü yiyorsunuz Mesaja bakıyoruz ama diyecek bir şey bulamıyoruz.
01 YorumlaBu kadar sabırlı olmanızı hayretler içinde izliyorum
11 YorumlaGörüldü tiklerini müsait bir yerine soksun ya kdmjddjdkdkdk
12 Yorumla
9 ayhiçbir şey yapma tekrar yazar ama bu şekilde istediği zaman yazan sonra yazmayan seni umursamayan biriyle zaman kaybetme bence :)
00 YorumlaAsla bir şey yazmam. Eğer birkaç gün sonra yazarsa sen de görüldü at. Cevap verme. Engelleme bile. O kadar umrunda olmasın yani.
00 Yorumla
9 ayKimsenin görüldüsüyle ilgisiz dengesiz tavırlarıyla uğraşılmaz atıp engeli geçerim
02 Yorumla- 9 ay
İyi yapmışsın
Bir iki kere ile sorun olmaz bence işi vardir ama her gun yapıyorsa ya söyle ya da engelle
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
9 aymesajını okumadan silmek ve iletişimi kesmek :D
01 Yorumla En iyisi, çünkü samimiyet olunca daha büyük sorunlar ortaya çıkabiliyor
10 Yorumla
9 ay"O görüldüyü senin bir yerlerine sokarım" diyerek kibarca uyarabilirsiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Umursamam bile
00 YorumlaSebebini sor boş yaparsa engelle
02 Yorumla
9 ayAnladığı dilden konusmali
02 Yorumla- 9 ay
Açıkça söyle anlamiyosa da defolsin gitsin konuşmak istemiyosa jznsjsns
9 ayGörmezden gelmeli :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayAynı şey yapılmalı anlamadiysa sutlanmali.
06 Yorumla- 9 ay
Haklısın onu atıp sana fazla zaman ayırdım deyip engelle😊
- 9 ay
Ozaten duygun oldunu bildiği için böyle güvenle sallmiyr. korku ver
- 9 ay
S*ikleme engelle hatta
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayFlört no
Ex flört yes012 Yorumla- 9 ay
Şaka yapıyorum ya kızlar görüldü atmayı İlgi görmeyi sever. O yüzden biraz kızarım. Ne bu görüldü falan
Ama erkek görüldü atıyorsa dediğimi yap 🤣 - 9 ay
Önce o mu sana görüldü atmıştı
- 9 ay
O zaman iyi yapmışsın.. Mala bak.
Görüldü fiili kadınlara özel bişey MK.
Erkek adam görüldü mü atar - 9 ay
Yüz verdik. Eşşeee... diye bir laf vardı
- 9 ay
🤣🤣🤣
Kaç yaşındasın sen - 9 ay
İyi. İyi olması gereken tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
9 aySürekli yapıyorsa engellenmeli
02 Yorumla- 9 ay
O zaman uyar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayUmursamayan biriyle vakit kaybetme
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. görüldü atmak ne demek?
011 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayTek derdiniz bu olsun :)
04 Yorumla- 9 ay
Birbirinizi Sevin, saygılı olun birbirinizi düşünerek hareket edin. Zaten bu gibi şeyler Bir ilişkide yoksa yok geç cevap verdi, yok Hafta sonu niye maça gitti vs. gibi saçma sapan şeyler yüzünden kendinizi birbirinizi yormayın:)
- 9 ay
Emin ol hayatta çok ama çok daha büyük dertler var. bu yazdıkların dertin d harfi bile değil :) yaşa ve gör :)
- Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat