İnternet & Teknoloji Babama telefon alacağım, Samsung mu alsam yoksa iPhone mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Annemde Samsung var onlar hiç iphone kullanmadı Babamın elindeki telefon çok eski ve dandik bugün maaşım yattı sürpriz yapmak istiyorum Ben iphonecuyum ama babam belki kullanamaz sizce? Güncellemeler+1 yıl Samsung s23 aldım siyah renkte Babama telefon alacağım, Samsung mu alsam yoksa iPhone mu? Cevapla iPhone Soruları Samsung Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Al bi tane samsung kullanisli babar eski marka yi svwer 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bazen bizim telefonu kullanırken hiç beceremiyor zaten iphone 😂😂 Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Iphone kullanamaz. Samsung teecihin olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🩷 Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Rica ederim. Pedere hayirli olsun Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Samsung al bence İphone kullanımı biraz zor olabilir babana 0 0 Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaşlandıktan sonra alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor kankim ya. Samsungdan devam 0 0 Yorumla
puipead13 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Samsung çok daha kullanışlı bence androidden iosa alışmak zor olur. 0 1 Yorumla puipead13 +1 yıl S21 fe tavsiye ederim Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. A24 al ya da a15 0 0 Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Samsung candır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha tamam samsung alacağım Yorumla BullsKankan +1 yıl Güzel tercih. Senin gibi bir kızım olsaydı aramı iyi tutardım Yorumla Soran +1 yıl aramız pek iyi değil ama yinede o da bu tür şeyleri hak ediyor Yorumla BullsKankan +1 yıl Hmm neden iyi değil ki çok mu karılıyır sana. Kızlar istemiyor bmyle şeyleri özgür olma fikri var Yorumla Soran +1 yıl Yok o konudan değil sadece biraz çıkarcı bir kişiliği var ve sevgi gösterme sorunu var aöa neyse babam işte Yorumla BullsKankan +1 yıl Aha ah şu babaların sevgisini göstrrememesi. Sen göstersen sevgini sırnaşıp ona alıştır onu buna Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. İ phone al sevinsin 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. Samsung 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı. ne işi yapiyor baban 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Samsung al a14 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Modeli bilmiyorum ama birazdan iş çıkışı mediamsrkta gidip beğendiğimi alacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Al bi tane samsung kullanisli babar eski marka yi svwer
Tamam bazen bizim telefonu kullanırken hiç beceremiyor zaten iphone 😂😂
Iphone kullanamaz. Samsung teecihin olsun
Teşekkür ederim 🩷
Rica ederim. Pedere hayirli olsun
Samsung al bence İphone kullanımı biraz zor olabilir babana
Yaşlandıktan sonra alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor kankim ya. Samsungdan devam
Samsung çok daha kullanışlı bence androidden iosa alışmak zor olur.
S21 fe tavsiye ederim
A24 al ya da a15
Samsungdan şaşma derim
Samsung candır
Ahahaha tamam samsung alacağım
Güzel tercih. Senin gibi bir kızım olsaydı aramı iyi tutardım
aramız pek iyi değil ama yinede o da bu tür şeyleri hak ediyor
Hmm neden iyi değil ki çok mu karılıyır sana. Kızlar istemiyor bmyle şeyleri özgür olma fikri var
Yok o konudan değil sadece biraz çıkarcı bir kişiliği var ve sevgi gösterme sorunu var aöa neyse babam işte
Aha ah şu babaların sevgisini göstrrememesi. Sen göstersen sevgini sırnaşıp ona alıştır onu buna
İ phone al sevinsin
samsung al
Samsung
ne işi yapiyor baban
Samsung al a14
Modeli bilmiyorum ama birazdan iş çıkışı mediamsrkta gidip beğendiğimi alacağım
Tamamdır al
Samsung daha iyi