Renk olrk degil model ve kullanis olrk karar veremedim. suanki s9 yani hep samsung kullandim fakat iphonr istiyodum kameradan dolayi ve daha havali. Bilemedim simdi samsungda guzel gorunuyonama sanirim yinese iphonedan yanayim filtre falan daha guzel oturuyo instada. Col foto ceken biriyim 10.000 fotom var telde
3-4 nesilden sonra tasarımda değişiklik yapılır. Pek bir şey yok değil çok bir şey yapıldı aslında. Kullanınca anlarsın. Millet canım değil ki kuyruğuna girsin. Öyle mi
Bizim milleti zaten geç. Bizim milletin kuyruğundan değildi kastım. S23 ultra bu sene emekliye ayrılır. Rekabet hiç bir zaman durmaz. O yüzden yatırım amaçlı şu an için eğer telefon almak istiyorsan 15 al. Sene içerisinde geri satarsın zaten aldığın fiyata hemen hemen. Her türlü işini görür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
S23 ultra efsane ama ortada İPhone 15 te var
Paran varsa 15 al
14 pro maxla 15 pek bir fark yokki
3-4 nesilden sonra tasarımda değişiklik yapılır.
Pek bir şey yok değil çok bir şey yapıldı aslında. Kullanınca anlarsın.
Millet canım değil ki kuyruğuna girsin. Öyle mi
Millet cok canim inan ki. Hayir pek bie faeki yok ufak tefek seyler. Kamera en onemlisi benim icin iphone 15 alabilirim fakat nebilim 14 de isi gorur
Abla evine evcil hayvan falan da lazım mı ya
Bizim milleti zaten geç. Bizim milletin kuyruğundan değildi kastım.
S23 ultra bu sene emekliye ayrılır. Rekabet hiç bir zaman durmaz.
O yüzden yatırım amaçlı şu an için eğer telefon almak istiyorsan 15 al. Sene içerisinde geri satarsın zaten aldığın fiyata hemen hemen.
Her türlü işini görür
Ha yok tek derdim kamera dersen. İkisini de silip p60 pro alacaksın.
Eline su dökemez hiç bir cihaz
Iyide o modern degl ben hic duymadim onu kimseden
Abicim ben satmiyom ki 4 sene kullaniyom😂
Duymazsın çünkü ameriga ambargo uyguladı.
Baktı Huawei geçecek her markayı. Tutuştu kıçları
S23 ultra ve ıphone 15 pro max mi
Samsung evet. Iphone 14 pro max
İkisi de iyi o konuda. Bazen iphone öne geçiyor örneğin ışığın az olduğu ortamda. Bazen de s23 Ultra daha iyi.
iphone olsun
havan batsın :)
iPhone tabi ki.
Hangi modeli düşünüyorsun
14 pro max
13 Pro max işini görür.
iphone benceeee
15 pro iyidir