İnternet & Teknoloji Peteğin üzerine telefon koymak zararlı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben gece uyurken telefonumu yanımdaki petege koyuyorum bu zararlı mı? Çok zarar vermesin diye de perdeyı üzerine koyup perdenin üzerine telefonumu kouyorum? Güncellemeler+1 yıl Ayyy korkuttunuz beni :((( Peteğin üzerine telefon koymak zararlı mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Sıcak ise evet sorun olur 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Koy canım koy aksine faydalı en fazla evin ansnı sever o kadar 0 0 Yorumla
karakartal251334 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Batarya çok isinirsa patlatir telefonu ayrıca içindeki elektronik aksamlara zarar verir 0 0 Yorumla
çilekli_ozn Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tehlikeli olabilir. Telefon ısınır ☺️ 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. zararlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sıcak ise evet sorun olur
Koy canım koy aksine faydalı en fazla evin ansnı sever o kadar
Batarya çok isinirsa patlatir telefonu ayrıca içindeki elektronik aksamlara zarar verir
Petek Dinçöz aklıma geldi
Tehlikeli olabilir. Telefon ısınır ☺️
Ben de koyarım ama ıısınıyo
Koyma
Tamamm
Zararlı
zararlı
Ever sarj bataryasina zarar veriyor
Yere koy
Tamam