Rengine bayılarak aldığımız telefonlara bir de kılıf takıyoruz ya zarar görmesin diye tam fakirlik :D

Rengine bayılarak aldığımız telefonlara bir de kılıf takıyoruz ya zarar görmesin diye tam fakirlik :D

Eziklik Değil Tersine Akıllılık tir Çünkü Özellikle Günümüz Akıllı Telefonlar Çok Hassas Cihazlar Oldular Çerçeve inceldi kavisli üretiliyor Arkası da cam olunca Allah korusun bi düşerse dünyanın parası Kılıf güvenlik sağlıyor
Ben telefon ısınıp elimi terletmesin ekran su olmasın diye kullanıyorum eziklik değil hem her kıyafetimin cebi yok ipli kılıf kullanıyorum ve ben telefonla çok ilgilenmediğinden unuturum iple kullandığımda unutma şansım kalmıyor
Alakası yok kılıf ve ekran jelatini olmasa telefon kaç defa kırılmıştı şimdiye yani en ucuz telefonun 4-5 bin lira olduğu ülkede telefonu korumasız kullanan ya zengindir ya da yürek yemiştir
Cevap
14Cevap
Değildir
neden eziklik olsun sona kırılınca kaç bin lira bi telefon :SD
Doğru da rengini beğenip alıyoruz ya o saçma :D
Değil amacı o zaten ben pek sevmem o yüzden kullanmam ama eziklikle, süperlikle alakası yok. 🤠
Ben estetik açıdan güzel göründüğü için takıyorum ve normalde de kılıf kullanmak fakirlik değil 😂
Şeffaf kılıf kullandgm icn takmiyorum pek. İstedgm gbi kullanrm kime ne yani
Ne alaka zenginler de herkes kılıf takıyor, ne kadar saçma ve mantıksız bir düşünce bu hahshhshs komiksin valla
Ne alakası var.
Biz ona malının kıymetini bilmek.
Başkasına ne kullandığımı gösteriş yapmak için neden ugrasiyim.
Yanlış bir düşünce daha.
Şu kılıf olayını bende sevemedım. Hem kabalaştırıyor hem estetiği bozuyor.
Şu an ki telefonumu kılıfsız kullandığımı düşünemiyorum ha bire elimden kayıyor kılıf şart.
Ezikiz tamam ezikliğin fevkaladesindeyiz hadi şimdi dağılalım 😂😂
Sürekli düşürdüğüm için cüzdan kılıf kullaniyorum fakirlik degil tedbir bu
Kılıf çok kaba duruyor genelde kullanmıyorum
Sakınan göze çöp batar derler ya relax olunca bir şey olmuyor telefona
Ne alaka ya? Hayir cidden ne gibi bi alakasi var? Bu kadar kompleks yapmayin yahu ezilecek bi ton şey var kilif ne alaka 😂
Fakirlikle ne alakası var. Malına sahip çıkmaktır. Elindekinin kıymetini bilmek. Tabii sizde bu kavramların bir karşılığı olmadığından fakirlik gibi geliyor.
Bence değil netice olarak kılıflar sizi diğer insanlardan ayırır
Akıllılar kılıf takma cam kullanmalı
Beni rahatsız ediyor hic kullanmadim
Nalaka ya hayır tabii ki de
Wtf? Fakirlik ve eziklik ne alaka abii dkskdksldk
Resimdeki bu telefon kılıfı çok tatlışmış
Ben telefonun arkası çizilmesin diye kullanıyorum.
Kullanmamak sanıyordum
Kullanılması şart bence.
Ben asla kılıf kullanmam
turkluk bunu gerektirir
Ben kullanmam
ne alaka awk
Hayır tabi kii
Hayır değil
Eziklik degil
Ne alaka
Degil.
Ne alaka mk