https://www.instagram.com/reel/C1SJ9KuofG9/?igsh=am1oZzM0MmJzdWJl
Flörtüm bana böyle bir video attı reels yani buna güleceğimi düşünmüş aşırı sinirlendim daha aramızda öyle çok büyük samimiyet bile yok ve bana osuruklu videolar falan gönderiyor sinirlendim çok ilkel bir insan olduğunu ve belli başlı mahremiyetler istediğimi söyledim bu işi gözden geçirelim falan yaptım ay haksız mıyım delircem okey arkadaşı değilim ben bu adamın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir kadınla neler konusulacagini ve nasil konusulacagini bilmiyor muhtemelen. Bu bir erkeğin erkeğe atacağı bir video, kadına atılmaz
Aynen ya ağzın bal yesin ne bu okey arkadaşın mıyım ben senin bu ne rahatlık
Aynen öyle
Dehledim gitti
İyi yapmışsın
Çok seviyesiz gerçekten ya. Bu noktaya gelene kadar nasıl anlamadın ki bu durumu?
Çünkü çok yeni nerden bilebilirim ki erkek kankası olduğumu falan mı düşünüyor
Hayır sadece karşı cinse nasıl davranacağını bilmiyor. Ne zaman tanıştınız, ne kadar oldu?
Bir gibi bir şey yani uzun değil daha şimdiden böyle demek sevgili olsak ağzıma mıçacak
Bir ay
Kesinlikle öyle. Umarım alttan almayıp bu tatsız mevzuyu bitirirsin. Ben erkek arkadaşlarımla bile böyle muhabbet yapmıyorum midemi bulandırdı adam. Kim bilir sen nasıl hissetmişsindir biraz da naif birisin belli ki..
Yani belli başlı mesafeleri ve mahremiyetleri hayatıma entegre eden biriyim insanlara karşı bana da aynı şekilde davranılmasını isterim her şeyi geçtim flörtüyüm en tatlı ve heyecanlı evredir ben ise b ok osuruk muhabbetine maruz kalıyorum
Hiçbir elle tutulur yanı yok sahiden. Tek aklıma gelen şey anal sevdası olabileceği o da bu şekilde ifade edilmez
Kahve arkadaşı sandı seni herhalde
Kesinlikle ya bitirdim hiç bu yüzden biten bir flörtüm olmamıştı
İyi yapmışsın
Hayırlısı diyelim
Aynen öyle
Yaşı küçük herhalde
Hayır 29 yaşında kazık kadar herif
Yani bilemedim. Konuşmayı dene belki gerçekliği görmesini sağlar
İstemiyorum dedim valla 29 yaşında yetişkin birine birine nasıl davranması yaklaşması gerektiğini öğretecek kişi ben değilim eğer öğrenememişse benim yakın kankalarımla bile böyle samimiyetim yok bu haya ederim bu videoyu birine yollamaktan
Şimdi erkek muhabbeti ile kadın muhabbeti elbet farklı olur.. muhtemelen kız arkadaş ortamı fazla yoktur böyle alışmıştır. Tabi bunu senin kabul etmen zorunlu değil. Ama samimi olmadan huyunu suyunu bilmeden göndermesi yersiz olmuş
Bence de bir kez daha yapmıştı ve uyarmıştım yani
Erkekler geç anlar ve geç olgunlaşir. Kadınlar gibi komplike düşünmez. Ama sadece ayrılmak için bu sebep değildir mutlaka başka Şeyleride vardir. Flört aşaması riskli bir aşama dikkatli olmak lazım karşıdakini öğrenene kadar
Aslında evet üst üste geldi benim hayata bakış acıma uygun bir erkek değil belki dedim ama olmayacağı çok net ortada bu da son noktayı koymuş oldu
Belli aklında acabalarin varmış buda son nokta olmuş. Yine de şans vermen iyi olmuş sonra acaba diye düşünmezsin
Kesinlikle etrafımda yeteri kadar kaba ve had bilmez insan varken buna bir yenisini daha eklemeye hiç niyetim yok
Bu hayatın için mantıkli bir adım olmuş. Bu devirde herkes kaba.
Kesinlikle ve nezaketsiz
Yanlız sen baya sinirlenmişsin
Çünkü çok iğrenç hoşlandığın birinin sana böyle bir şey gönderdiğini düşünsene bu ben seni bir halt yerine koymuyorum sana ve sınırlarına saygı duymuyorum demektir
Aranız çok iyi olur espiriler muhabbetler gırla olur o zaman anlarim ama daha yeni iken insan sapıkça anlar. Zaten ben ben nasıl davranıyorsam , karşımdaki de öyle davransın isterim. Sadece çok değer verdiklerime tolerans gösteririm oda kararında
😂😂😂
Komik olan ne çok sinir bozucu bence bu ne yani
Öyle ama resmen kafa bulmis senle
Hangi anlamda ma l herif çok kızdım istemiyorum aşırı kaba
Anlamadınmı seni dişi olarak bile görmüyor. Eee herkes bilmez kadın degerini
İstemiyorum seni dedim bu ne rahatlık sanırım bunu ben istemeden verdim diyip postaladım
En güzeli
Senin kıymetini bilene bak
Bence de kendine kahve arkadaşı olabileceği bir partner bulsun
Bravo
Skcek bence
Ya konu o bile değil aslında böyle bir isteği de mutlaka vardır ama bence bir kadına karşı nerde durması gerektiğini bilmiyor ben onun her muhabbeti yapabileceği agası değilim
Hemen ayrıl bitir yola benimle devam et😋
İstemiyorum ya hayır istemiyorum centilmen erkek istiyorum bana erkek kankası gibi rahat davranacak birini ne yapayım
Ben gelip seni alayim güzel bir yemek bir kać kadeh bir şeyler içip gezip dolastırsam gene böyle yazarmıydin
Ne bilim yahu sen de bir dur yürüme acı çekiyorum burada
Kız valla hafifletim cabasindayim