Sevgilim bana ortak hesap açalım dedi kendi hesaplarımızı kapatalım ded
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim bana ortak hesap açalım dedi kendi hesaplarımızı kapatalım ded
Bilmiyorum ya bana itici geliyor. Herkesin kendi arkadaş , aile çevresi var.
Zaten güveniyorsan karşındaki insana tam anlamıyla güvenmelisin. Aldatmaya meyilli insan fake hesap açar yine aldatır. Herkes kendi hesaplarında hikaye , foto vb paylaşır sevgilisiyle olup biter.
Çok saçma bir şey. Bunun guvenlede alakası yok. Girip baksın hesabıma istediği zaman. Benim arkadaşlarım ayrı onunkiler ayri neden benim arkadaşlarımin paylaşımlarını görsün ki takip etsin ki ya da ben onun arkadaş çevresinin. Tanımadığım kişilerin günlük storileri izlemek çok saçma geliyor bana. Ama tabi kullananlar var. Hatta bir ara daha çok modaydı şimdi yine o kadar kullanan yok 😂
Bir çılgınlık yapıp ikimize ait bir uygulama ya da bir hesap açabilirim yani ırf ikimiz de özel bence çok güzel ve romantik olurdum tabii kişiden kişiye değişir bazıları böyle düşünmeyebilir cringe bulabilir yani
Çok saçma bir mevzu bu sevgili olmak her b. ku birlikte yemek anlamına gelmiyor heyecanı öldüren durumlar bunlar bence her çiftin arasında bir özel alan olmalı.
Cevap
23Cevap
Hayır ben ortak hesap açmam ama hesaplarımızın şifrelerini verirdik sevgilimle birbirimize
Evet bence ayrı hesaplar olması lazım ve her iki tarafını hesaplarını şifresini bilmeleri gerek yani bu kesin olarak bir Güven sorunu Eğer şifresini vermiyorsa ayrılmalısın
Ne gerek var ki böyle şeye hem ben ortak kullanmak yerine hesabını kapattırırdım kafam rahat olsun ya
Kullanmam.
Ne zaman isterse sosyal medya hesaplarıma bakabilir, ben de istersem bakarım ama ortak hesap kullanmam.
⭐Ne mutlu bana sevgilim veya eşim yok, şifrelerim de hesaplarım da bana özel, kimseyle ortak hesap açmam⭐
Uzun bir zamandır sevgilim yok. Olsa tabikide ortak bir hesabımız olmalı güven saygı ve sevgi açısından
Sevgilim yokki olsa bilmiyorum seversem tc mi bile veririm ama
Hayır çok saçma geliyor onun kız arkadaşı olacak benim erkek olacak saçmalık
Ay ne gerek var öyle şeylere ben hiç mantıklı bulmuyorum
eşim ile bile kullanmazdım ortak hesap nedir ya liseli miyiz
Kendi hesaplarımızı kapatmadan eğer istiyorsa ortak hesap kullanabiliriz
Bana saçma gelen bir durum. Herkesin kendine ait bir alanı olmalı.
Evvelinde bir şeyler karıştıranlar istemez kulp hazır herkesin özeli var yahu olur olur yeriz:)
olabilir ortak aktivitelerimiz oradan paylaşılabilir
Hayır herkesin hesabı farklı olsun
Evet ortak kullanıyoruz
Kullanırım isterse ama gerek yok
Hayır kullanmam ikimizinde ayrı olacak.
Olabilir de olmayabilir de
Hayır kullanmam..
Ciddi bir ilişkide olabilir
Hayır ya çocuk muyuz?
Hayir, çok isterss detail sayfası olur.
Hayır bu bana çocukça
bence saçma ve gereksiz