İnternet & Teknoloji Evdeyken Wi-Fi cekmiyo ne yapabilirim bu durumda? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duvarın kalınlığından dolayı cekmiyo. Sanki saray duvarı yapmışlar modemi üste koy tepeye koy demeyin çekecek olan ceker eski evimizde disarda caamiye kadar çekerdi bu evde sorun var duvarlarla ilgili varsa ucuz yollu öneri bekliyorum Evdeyken Wi-Fi cekmiyo ne yapabilirim bu durumda? Cevapla Modem Soruları En Ucuz Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı. özel cihazlar var her odaya koyuyorsun daha iyi çekmeyi mi ne sagliyormus. ucuz değil ama çözüm olabilir.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Önemli değil fiyatı Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Wifi Extender alıp çeken bir yere takacaksın. O da çekmeyen yerlerde internet vereck 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Modemi üste ya da tepeye koy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Aristokratımsı +1 yıl ! Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl WiFi sinyal arttırıcı al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben niye kızların yorum yapmasına izin verdim ki böyle saçma sapan yorum yaparlar iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ki var öyle bir şey alttaki oğlan daha saçma bir şey yazmış ama sen bilrisin Yorumla Soran +1 yıl Onun yasaması hata zaten böyle kalın bir duvara güçlendirici fayda etmez ki bakmadın mi fotoya Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Router kullan 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar