İnternet & Teknoloji Instagram hesabima mi girmeye calisiyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar bana az önce şoyle bir mesaj geldi. Ben şifre değiştirmeye çalismadim. Hesabıma mı girmeye çalışıyorlar. Instagram hesabima mi girmeye calisiyorlar? Cevapla Instagram Soruları Mesaj Soruları Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
emints10 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Evet girmeye çalışıyor kullanıcı adını , kayıtlı e-postanı ve telefon numaranı değiştir birdaha girmeye çalışamaz. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Instagram , e posta sifrelerimi degistirdim. Iki faktörlü doğrulamayi da aktiflestirdim. Henuz bir sey yok. Olmaz da herhalde Yorumla emints10 +1 yıl Tamamdır artık sinek bile uçamaz hesabının etrafında 😂 Yorumla emints10 +1 yıl Telefon numaran varsa numara ile girişi kapat Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır onu da yaparim hemen. Teşekkürler 🙏 Yorumla emints10 +1 yıl Ricaa ederiim Yorumla
İsimsizzzzzzzz59 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sakın tıklama linke 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir tiklamadim. Oyle linklere tiklamiyorum. Ekran goruntusu aldiktan sonra sildim hatta Yorumla İsimsizzzzzzzz59 +1 yıl hesabını çalıp sana geri satıcaklar Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet, öyle görünüyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayim peki, sifremi mi degistireyim Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 583 cevap paylaştı. Tıklama böyle şeylere dolandırmak için yapılıyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tıklamadım ekran goruntusu aldiktan sonra sildim hatta. Yorumla umutymw +1 yıl İyi yapmışsın iki adımlı doğrulama etkinse zaten giremezler demeseler bile sıkıntı yok oyüzden Yorumla Soran +1 yıl Iki adimli dogrulama yapmistim duye hatirliyorum hatta yedek kodlar var telefonumda , o degil mi Yorumla umutymw +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Anladım , tesekkur ederim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Bence bu konuda dikatli olmalı sin 🤔🤔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet girmeye çalışıyor kullanıcı adını , kayıtlı e-postanı ve telefon numaranı değiştir birdaha girmeye çalışamaz.
Instagram , e posta sifrelerimi degistirdim. Iki faktörlü doğrulamayi da aktiflestirdim. Henuz bir sey yok. Olmaz da herhalde
Tamamdır artık sinek bile uçamaz hesabının etrafında 😂
Telefon numaran varsa numara ile girişi kapat
Tamamdır onu da yaparim hemen. Teşekkürler 🙏
Ricaa ederiim
sakın tıklama linke
Hayir tiklamadim. Oyle linklere tiklamiyorum. Ekran goruntusu aldiktan sonra sildim hatta
hesabını çalıp sana geri satıcaklar
Evet, öyle görünüyor.
Ne yapayim peki, sifremi mi degistireyim
Tıklama böyle şeylere dolandırmak için yapılıyor
Tıklamadım ekran goruntusu aldiktan sonra sildim hatta.
İyi yapmışsın iki adımlı doğrulama etkinse zaten giremezler demeseler bile sıkıntı yok oyüzden
Iki adimli dogrulama yapmistim duye hatirliyorum hatta yedek kodlar var telefonumda , o degil mi
Evet
Anladım , tesekkur ederim
Bence bu konuda dikatli olmalı sin 🤔🤔
Tıklama