Çok yoğun bir sektörde çalısıyoruz. 2 hafta aynı yerdeyiz sürekli yanımda çok ilgili. Kalan bir hafta uzak bir yerde çalısıyor, telefonu pek eline alamıyor eve 7 de 8 de gidiyor işe sabah altı buçukta gelıyor. yanıma gelmesi imkansız. Sonra diğer 2 hafta yine yanımda. yanımdayken hep ilgili
uzak olduğumuz o 1 hafta bazen hiç gelemıyor bazen de bi bahane bulup 1-2 kere görmeye geliyor. Ancak mesajlaşma huyu hiç yok 1 hafta ne arıyor ne soruyor. Bazı erkekler kadınlar kadar ayrıntılı düşünmüyor mu ben mi abartıyorum? Normal mi böyle olması? Ben özlüyorum ama mesaj atmıyorum o ne düşünüyor özlemıyor mu diye içim içimi yiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cinselik varsa bir araya geldiginizde yaninda ilgili davranmasi cok normal. Eger yoksa cinselik , her an olabilir dusuncesiyle iglili davraniyodur. Senden uzaklastigindan ilgili degilse , senin ondan hoslandigin kadar hoslanmiyor maalesef.
Cinsellik yok öyle bir tutumu da yok çok saygılı seviyeli ve ilgili. Hatta ben iyi değilken onun da hep morali bozuk. Benım ruh halim bile onu doğrudan etkiliyor ama tutarsız bir şeyler de var
Bu arada son cümlenize katılıyorum bana da öyle gibi geliyor
Samimi degil ozaman , canim benim aslinda insan birinden uzaklastigi zaman daha cok ilgili davranir cunku o kisiden uzak. Yani anlatigina bakilirsa senin hoslandigin gibi hoslanmiyor..
O zaman neden sürekli yanımda ve yakınımda :(
Akisina birak.. Rabbim ya kavustursun ya unutursun🩷
Amin..
pek umrunda değilsin gibi durmuyor mu sence de
Aramızda cinsellik vs yok öyle bir tutumu da yok. Yan yanayken çok efendi çok ilgili. Umrunda değilim desem gerçekten haksızlık etmiş olurum ama bir tutarsızlık var
bi eksiklik var işte aynen. o kadar boşta bırakması normal değil ben seviyo olsam sürekli yazarım yaa.
Acaba işinden dolayı mı diye kendimi kandırıp duruyorum ama hep bahane galiba. Bir çıkmaza girdim. Açık açık sen ne istiyorsun bile dedim. Konuyu değiştiriyor hep laf cambazlığı. Ne bırakıyor ne de adım atıyor. Bu işin sonu ne olur sizce
konuyu değiştiriyor bi de allah allah. neden ben bu adamı evliymiş gibi hissettim şimdi acaba
Yok kesinlikle evli değil ama depremden dolayı ciddi maddi manevi ve ailevi sıkıntıları var. Senelerce ödemesi gereken bir borcu var arabasını falan satmayı düşünüyor. Etraf da bana yaklastıgını gördükçe evlilik için sıkıştırıyor. Bunlar sebep olur mu bilmiyorum.
son cümlen herşeyi oturttu. seni de çok üzmemek için ve umut vermemek için yapıyor. bir yanı seni istiyor ama diğer yanı da gerçekleri tartıyor. sen yanında değilken beyniyle düşündüğü için senden uzak, sen yanındayken kalbiyle düşündüğü için sana yakın.
bu sözümü duvara asın lan ne güzel dedim haa :D
Bu söz duvara asılır tebrikler 🎉👏🏻 :) peki bu işin sonu ne olur sizce
adamı düşüncelerinden kurtarmalısın. bi dahaki yakınlaşmanızda anlat ona, etraf da borcun da falan filanın da umrumda değil, ben şu anı yaşamak istiyorum sadece de. ilerisi olunca da ona onun zamanında bakacaz de. şimdiden düşünerek senin derin sularda kaybolmanı istemiyorum de. bak ben burdayım de.
İyi ki denk gelmişiz iyi ki sormuşum o kadar güzel yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim ☺️ şimdi daha mantıklı bakıyorum olaya söylediklerinizi ilk fırsatta yapacağım
ben teşekkür ederim, benim de çenem düştü şansa bugün iyi olacak her şey gibi hissediyorum.
Estağfrullah ben konusan insanı severim. Fikir almak her zaman önemlidir. Genel olarak mı bu konuda mı güzel olacağımı düşünüyorsunuz
bu konuda öyle hissettim. kötü hissetiğim zaman uğraşma derim ben. başka birine dedim hatta burada. o enerjiyi almak lazım demek ki
Mutlaka bir şeye dayanarak öyle hissetmiştirsiniz inşallah haklı çıkarsınız bunu kalpten istiyorum ☺️
Kafası dağınık olabilir
Öyle zaten sorunları var. Ama bu geçerli bir sebep mi
Bunu ilerde daha iyi anlarsın bana sorarsan