İnternet & Teknoloji Telegram kullanan kız hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İndirdim kullanıcı ismn ne Telegram kullanan kız hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sap , bekar, abazan kızdır ama normal karşılarım, bana ne, numara Instagram vermek istemeyen kızlar için iyi alternatiftir, çok yazıştım ordan 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Telegram WhatsApp gibi bir uygulama sonuçta herkes kullanabilir bunun için kimse yargılamaz kullanım amacı kişinin kendine kalmıştır 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Instagram kullanan hakkında ne düşünüyorsak, aynısı 0 1 Yorumla 38Merve +1 yıl Neymis😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İfşa gruplarında dolaşabileceğine inanırım çünkü bende +18 prno kanallarında dolaşıyorum 0 0 Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Hiç bi şey wp gibi uygulama çünkü. Kastın ne bu soruda onu anlamadım 0 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl simsiyah0089 kullanıcı ismim 0 0 Yorumla
FasaFisoo_Bunlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kral kızdır diye düşünürüm dhsjsjsj 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 389 cevap paylaştı. Yani normaldir 0 0 Yorumla
38Merve Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Telegramda ne varki böyle kötüleniyor😂? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belki beni ekler diye düşünüyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime sordun Yorumla
ONXV3 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl senin aklından geçen nedir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Wp gibi bişey o da Yorumla ONXV3 +1 yıl telegramı insanlar iş veya ders için kullaniyor senin amacın farklı mı Yorumla Soran +1 yıl Yok ben yeni indirecem ondan sordum Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adı Yorumla
mololoko Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl kesin oorrr gibi bir şey beklemiyorsun inşallah 0 1 Yorumla Adartmnskc +1 yıl Öyle bişey düşünüyorsa çok yanlış yerde Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 907 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Kullanabılır 0 2 Yorumla emrecn34 +1 yıl Ymnbs34 Yorumla emrecn34 +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
sap , bekar, abazan kızdır ama normal karşılarım, bana ne, numara Instagram vermek istemeyen kızlar için iyi alternatiftir, çok yazıştım ordan
Telegram WhatsApp gibi bir uygulama sonuçta herkes kullanabilir bunun için kimse yargılamaz kullanım amacı kişinin kendine kalmıştır
Instagram kullanan hakkında ne düşünüyorsak, aynısı
Neymis😂
İfşa gruplarında dolaşabileceğine inanırım çünkü bende +18 prno kanallarında dolaşıyorum
Hiç bi şey wp gibi uygulama çünkü. Kastın ne bu soruda onu anlamadım
Telegram kullandığını
simsiyah0089 kullanıcı ismim
Akıllı biri olduğunu düşünürüm.
Kral kızdır diye düşünürüm dhsjsjsj
Yani normaldir
Telegramda ne varki böyle kötüleniyor😂?
Kullanabilir doğal bir durum
Belki beni ekler diye düşünüyorum
Kime sordun
senin aklından geçen nedir
Wp gibi bişey o da