Tedirgin değildim, ayrıca bu platformda kimse beni tanımıyor izin verdiğim kadar tanırsınız beni ve demek ki görüşlerime dikkat etmişsin ki antepli dedin bana ha birde zeki ben antepli değilim 😉
Telegram da pis şeyler dönüyor ya. Ciddi ciddi pis şeyler bu arada. +18 cinsellik, intihar, kol kafa kesme cinayet videoları falan sansürsüz yayınlanıyor. Tabi iyi için de kullanan vardır ama yine de kritik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynısı benim için erkek olarak tuhafıma gitmişti sürekli aktif neden acaba? 😂😂
Anladım fikrin yok Antepli
Tanıyor musun sen beni 😂
Evet
Kimim ben 😂
boş ver şimdi isim var uğraşamam seninle
Ahahwha 😂😂
Gülen emoji atarken tedirgindin acaba nerden tanıyo beni
Tedirgin değildim, ayrıca bu platformda kimse beni tanımıyor izin verdiğim kadar tanırsınız beni ve demek ki görüşlerime dikkat etmişsin ki antepli dedin bana ha birde zeki ben antepli değilim 😉
Tabi tabi Antep'te yaşıyosun Zeki
Yaşamak ayrı memleketi ayrı zeki
Yaw her neyse tek zeki sensin 😏
Oooo çok kritik
Neden çabuk söyle kız
Telegram da pis şeyler dönüyor ya. Ciddi ciddi pis şeyler bu arada. +18 cinsellik, intihar, kol kafa kesme cinayet videoları falan sansürsüz yayınlanıyor. Tabi iyi için de kullanan vardır ama yine de kritik
Sen telegram kullanıyor musun
Cok iyi hatırlıyorum bir tane video için indirmiştim aşırı merak etmiştim. Videoyu izledikten sonra tövbe ettim 10 dk falan yüklü kaldı herhalde
Anladım
Telegram sakat ortam
Kanka biliyorum ama senin görüşün nedir
Bilemem ki kanka katılmış olduğu gruplara ya da telegram kullanma amacına bağlı
Sürekli orada arkadaş olsa WhatsApptan konuşur değil mi demek ki başka şeyler var
Bu kız okuyor mu ya da sınav hazırlık var mı?
Okul bitti
🤔 karakteristik yapısı nasıl?
Umursamaz biri
O zaman sakat 😅
Güven vermez
Sence ne yapıyodur
Az takipcili işinde gücünde olan ve whatsapp ında az numarası olan insan güvenilirdir bence gerisi hakkında aklıma bir şey gelmiyor
Bahsettiğin kişi benim
Bende öyleyim : )
Sen doğulu musun peki
Hayır Ankara doğulu gibi mi duruyorum
Evet bana öyle geldi
İlginç
Neden
Doğulu ile ne alaka nerden çıkardın
Olabilir tahmin bu