Stable diffusion kullanıyorum, benzer bir mantıkla çalışan chatbot var mı bildiğiniz? Kendi modelini oluşturup kullanabilecegin tarzda. Chatgpt çakmasıni evde offline çalıştırmak amac. Paket servis istemiyorum. exe gibi, git projesi olacak falan
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şu arayüzü su model ile kullandım tarzı cevabi olan yok sanırım.
Olsa sormazdim zaten örnek vermek için söyledim sd'yi. Benzer tarzda çalışan arayüzler var belirli modellerle çalışan chatbotlar. Bu konuda tecrübesini paylaşacak kimse var mı onu merak ettim, önerdiği arayüz ve model falan
Şimdi anladım, soruya bakınca stable diffusion alternatifi arıyorsun gibi anlaşılıyor.
h2oGpt diye bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama bu modellerin hiçbiri chat gpt kadar efektif olmuyor, çünkü o kadar büyük modeller değiller. Sağlam da bir bilgisayar gücü istiyorlar.
O yüzden sordum neden offline istiyorsun diye. Çünkü openai apileri ile gayet düşük bir bütçe ile istediğin uygulamada kullanabilirsin.
Anladım 😄 Heyecanlı ve hevesli olman çok güzel. Umarım başarılı olursun. Genelde kızlar bu konulara pek ilgili olmuyorlar. Projeni de merak ettim doğrusu.
Yok değil, kullanıyorum halihazirda. Sadece hangi arayüz ile hangi modeli oneriyolar kendi modelimi üretmem için tüyo verecek tecrübeli biri var mı onu merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapabilirsin ama gücü yüksek bir bilgisayara ihtiyacın var
Biliyorum yapabileceğimi de tecrübesi olan var mı onu merak ediyorum sadece shjh
https://www.youtube.com/watch?v=i-Uaz4H8S54
Offline olmasını neden istiyorsun?
Kendi nesnelerin interneti projem için
Stable diffusion bildiğim kadarıyla sadece çizim işlerinde kullanılıyordu Dall-e ye alternatif olarak. Gpt özelliği de var mı?
Olsa sormazdim zaten örnek vermek için söyledim sd'yi. Benzer tarzda çalışan arayüzler var belirli modellerle çalışan chatbotlar. Bu konuda tecrübesini paylaşacak kimse var mı onu merak ettim, önerdiği arayüz ve model falan
Şimdi anladım, soruya bakınca stable diffusion alternatifi arıyorsun gibi anlaşılıyor.
h2oGpt diye bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama bu modellerin hiçbiri chat gpt kadar efektif olmuyor, çünkü o kadar büyük modeller değiller. Sağlam da bir bilgisayar gücü istiyorlar.
O yüzden sordum neden offline istiyorsun diye. Çünkü openai apileri ile gayet düşük bir bütçe ile istediğin uygulamada kullanabilirsin.
Hazır sistem varken para harcamak istemiyorum bir de insan kendi localinde yapinca ayrı tatmin oluyor shkkg bakicam ona da teşekkür ederim
Baby chatgpt işine de girecek gibiyim emin değilim
Sistemin varsa güzel, hem öğrenmiş de olursun. Rica ederim. Baby chatgpt ne oluyor? Sıfırdan model yapmak falan mı? İlk kez duyuyorum 😅
Model oluşturmak için sanırım ben de tam net bilmiyorum
Işin en heyecanlı kısmı bu şu an sadece mental olarak kendimi hazırlıyorum shj
Anladım 😄
Heyecanlı ve hevesli olman çok güzel. Umarım başarılı olursun. Genelde kızlar bu konulara pek ilgili olmuyorlar. Projeni de merak ettim doğrusu.
en iyisi chatgpt, alternatifi bard
Offline istiyorum ama
imkansız
Yok değil, kullanıyorum halihazirda. Sadece hangi arayüz ile hangi modeli oneriyolar kendi modelimi üretmem için tüyo verecek tecrübeli biri var mı onu merak ettim