Lütfen bilen birisi beni arasın konuşalım yardım edin nereye şikayet edebılırım özel numarayı polis var mı aranızda dm deki konuşmalarımı yaymakla tehdit edıyor gorceksın sen diyor ssleri varmış onda
Ailen senin en büyük destekçindir daha kötü şeyler olmadan ailede seni sahiplenecek başka sana kızacak olanlardan saklayacak veya koruyacak en güvendiğin kimse ona anlat birlikte karar alın yoksa bu tehditler seni yer bitirir
Bak şimdi neler oldu bu durumu atlatmak için kendini daha strese sokacak kişilerden uzak tut önce rahatla herkese her şey anlatılmaz buraya iyi gelir birileri beni anlar diye kendini açmışsın ama çoğu kişi neler konuştun diye merak ediyor okumak istiyor anlatmanı istiyor.
Sence bunlara gerek var mı neden okumak istiyorlar ne konuştun bilmek istiyorlar zaten pişmansın öyle şeyler konuştuğun için başkalarına da bunalrı anlatarak stresin geçmez az çok neler olduğunu tahmin ediyorum çok var böyle çünkü senin yaşadığın sorunu yaşayan.
Anlat ne konuştun neler yazdın o neler yazdı varsa konuşmalar kopyala yapıştır okuyayım yanlış bir şey var mı?
Resim attın mı at bakalım bana bunda bir şey varmış inceleyim diye kim varsa konuşmayı derhal kes onlarla çünkü sana bir şey katmaz çözüm sunmaz Aksine onlar bundan haz alır çoğu kimseye bir şey yazma olanları anlatacak şekilde
Ya babamıda ararsa babam beni döverek öldürür bilmiyorum burada polis varsa yardım etsin özel numarayı bulsun istiyorum ben bilmiyorum napcagımı bide yurt dışı numarasından sms olarak anneme gösterecekmiş tehtıt edıyor napıcam bilmiyorum
Burada polisim diyen gerçekten öyle mi çıkacak sence veya kötü birisi olmayacağını nerden biliyorsun artı buradan iyi çıktı diyelim ve polis diyelim sence bunu nasıl yapacak teknik takip filan dosya açmadan amirleri bilmeden şikayetçi olunmadan ve hangi birimde görevli olduğunu bilmeden kafasına göre emmiyeti kullanamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Savcılığa git suç duyurusunda bulun
Beni küçük bir mebla ile dolandıran yakalattım 8 aydan beri ceza evinde tutuklu
Şikayetçi olmaman için neden çekiniyorsun peki o bunalrı yayacak kapasiteyse her türlü yayar zaten.
Şikayet edemem aileme gider korkuyorum ailemden
Ailen senin en büyük destekçindir daha kötü şeyler olmadan ailede seni sahiplenecek başka sana kızacak olanlardan saklayacak veya koruyacak en güvendiğin kimse ona anlat birlikte karar alın yoksa bu tehditler seni yer bitirir
Annem biliyor annemle beni korkutoryot
Bak şimdi neler oldu bu durumu atlatmak için kendini daha strese sokacak kişilerden uzak tut önce rahatla herkese her şey anlatılmaz buraya iyi gelir birileri beni anlar diye kendini açmışsın ama çoğu kişi neler konuştun diye merak ediyor okumak istiyor anlatmanı istiyor.
Sence bunlara gerek var mı neden okumak istiyorlar ne konuştun bilmek istiyorlar zaten pişmansın öyle şeyler konuştuğun için başkalarına da bunalrı anlatarak stresin geçmez az çok neler olduğunu tahmin ediyorum çok var böyle çünkü senin yaşadığın sorunu yaşayan.
Anlat ne konuştun neler yazdın o neler yazdı varsa konuşmalar kopyala yapıştır okuyayım yanlış bir şey var mı?
Resim attın mı at bakalım bana bunda bir şey varmış inceleyim diye kim varsa konuşmayı derhal kes onlarla çünkü sana bir şey katmaz çözüm sunmaz
Aksine onlar bundan haz alır çoğu kimseye bir şey yazma olanları anlatacak şekilde
Ya babamıda ararsa babam beni döverek öldürür bilmiyorum burada polis varsa yardım etsin özel numarayı bulsun istiyorum ben bilmiyorum napcagımı bide yurt dışı numarasından sms olarak anneme gösterecekmiş tehtıt edıyor napıcam bilmiyorum
Burada polisim diyen gerçekten öyle mi çıkacak sence veya kötü birisi olmayacağını nerden biliyorsun artı buradan iyi çıktı diyelim ve polis diyelim sence bunu nasıl yapacak teknik takip filan dosya açmadan amirleri bilmeden şikayetçi olunmadan ve hangi birimde görevli olduğunu bilmeden kafasına göre emmiyeti kullanamaz.
Merhabalar
Neler söylüyor kim bu
Tanımıyorum dolandırıcı önceden oyundan tnmıstık
Ne var konuşmalarda neler diyor
Nasıl konuşacaz
Bi sakin ol tam anlat konuyu
Abi bittim ben anlatayım bilen biriyle elim ayağım tıttıyp yazamıyom
Anlat
Yazıyım mj
Ben konuya hakimim anlatabilirsin
Sesli
Yok yazabilirsin. Sesli için müsait değilim su an
Yazayım mı
Yaz nasıl istersen
Merak ettim anlatsana
Ne var ki konuşmalarda?
Klasik şeylerdir birlikte olmak için şantaja sürüklemek için cinsellik sohbetleri belki resimler filan.
Savcılığa şikayet et
E anlat bakalım.
Napıcam bn
Yardımcı olabilirim belki
Abi yardım et nolur
Yazdım
Polise uc kanka
Ne konustun