AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ya saçmalama nasıl bukucak imkanı yok ıpni bulması çok zor link attımı sana ya da herhangi bir bağlantı kurdunuzmu
Hayırrr Konuşma ses uygulaması
Bulamaz imkansız
Blınd ıd. mi uygulama?
Hıhı
Yok yok bulamaz korkma
Sana ne dediki?
Tehditmi etti
Yok hayır
Ne dedi peki
Dinamik IP adresi ise sağlayıcıdan ulaşılması gerekir çünkü Dinamik IP tek bir kişiye değil birden fazla kişiye verilir. Eğer Statik IP ise daha hızlı bir şekilde ulaşılabilir çünkü Statik IP tek bir kişi tarafından kullanılır.
Tam anlayamadım nasıl oluyor yani?
Şimdi sağlayıcılar için 2 tane IP adresi seçeneği olur. Biri Dinamik IP diğeri Statik IP. Dinamik IP birden fazla kişide olur örnek veriyorum Ahmet, Mehmet, Kemal. Statik IP ise tek kişide olur örnek Ahmet. Mehmet'de veya Kemal'de olamaz.
Ben sanırım kendi mobil internetimle girdim. Wifi de komşuyla ortak kullanıyoruz
Hayır bulamaz. IP adresi konum vermez.
İstegı kabul etmenız gerek
Yazmamışsın ki.
Bulamaz yasak izinsiz erişim bulursa suç
Tırstım bıraz ya kafaya taksa bulur mu diye
Bulamaz karar lazım öyle herkes herşeyi yapamaz
Yok konumunu bırak 7 sülaleni bulur
Hayır, yanlış bilgi. IP adresinden sadece sağlayıcı bilgileri çıkar.
Ya kanka jandarma bulur herşeyden dert etme dnsnsns
Korkutma ya
İnternet ten baktım tam konum bulamaz diyor o kadar basit mi ya
Jandarma bu işler ile ilgilenmez, Siber Suçlar ile mucadeleye eğer ortada ulusal bir suç var ise USOM'a (Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi) sevkedilir.
Yok valla korkutmuyorum sağlayıcı bilgilere ulaşsa kimin üzerine kim kimiş bulunur
Ayrıca KVKK'ya göre ortada suç teşkil eden bir şey yok ise internet sağlayıcısı bu IP sahibinin kişisel bilgilerini vermek zorunda değildir. Aksine verirse KVKK (Kişisel Verilerin Korunma Kanunu) yasası ihlal edilir ve dava açılır.
Wifi de bize ait değil mobil veride de aynı şey geçerlimi
Yav sen suçmu işledinde yerini bulacak şaka yapıyorum ya
Evet geçerli, eğer suç işlediysen bilgi talep edilebilir. Ama kendi başına sana ait bir bilgi bulamaz IP adresinden sorgu yapamaz.
Neyin şakası? Ciddi bişey soruyorum
Kanka olay ne anasını satayım beynim yandı ndnsjsj
Anladığım kadarıyla biri bunu IP adresini buldum şimdi senin konumunu bulacağım diye tehdit etmiş. Buda korkmuş ve konu açmış.
Heeee anladım bir halt yapamaz şahsi meseleyi devlet işi gibi kullanamaz birşeyde yapamaz o yüzden korkma
Aynen.
Buda öyle bir anlatıyor ki siber suç işlemiş gibi bdbsbsbsb
Büyük ihtimal "Dayı" sıfatına sahip birini tehdit etti.
BlindID uygulamasıında çocuk biraz takıntılı gibime geldi bide jandarmayım dedi Aklıma takıldı bulur mu bulur yani değişik insanlar var bide bi jandarma da denk geldi ona sordum bulabilir dedi tırstım
Blind mi ya dbsbsbbsbsbdbbsb🤣🤣🤣🤣 inanma lan ona
Hayır, bulamaz. Daha detaylı bilgiler sormak istersen mail adresimi bırakabilirim. Veya özelden benim ile iletişime geçebilirsin.
Anonim uygulama sonuçta bilmiyorm ama tırstık yine😂
Bulamaz burdan bile beni tehdit edip seni bulacam lan dedi 6 ay oldu shsbbsbs
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlatlattın ☺️ özelden yazarım
Kanka korkma gerçekten arkadaş doğru söylüyor
Blind falan demedin sen bana bir şey olmaz çıkmaz ondan bir şey
Tamamdır yazmanı bekliyorum.
Rica ederim.
Hayır erisemezler... Öyle bir yetki yok
Sıkıntın ne o isler oyle basit degil
Neden ulaşacak sana
Bulabilir
Tam adres?
Hayır bulamaz.
erişir
Erişemez, yanlış bilgi vermeyin.
@mehmetkrky123 erişir brom merak etme ister dinamik ip olsun ister statik. Her cihaz bir kalıntı bırakır bunu unutma.
Jandarma nasıl erişecek dostum? internet sağlayıcısı bilgi vermeden ulaşamaz.
İnternet sağlayıcıları her isteyene bilgi vermez, KVKK diye bir şey var.
@mehmetkrky123 olaysız zaten izin vermezler onu bizde biliyoruz. Bir yasa dışı veya suç sayılan bir şey yaparsan sistemde bunu farkederse her türlü bilgi verilir.
Ortada suç yok.
@mehmetkrky123 suç olmadığını bizde biliyoruz. Ama illa suç olacak diye bir şey yok. Kullanıcı yabancı bir ip görürse ve bunun tespitini yapmasını bilmiyorsa yine şikayet edebilir araştırılır bunuda unutma. arkadaşada yanlış bilgilerde verme
Ortada suç yok ise neden araştırılsın dostum niye yalan bilgiler veriyorsun?
@mehmetkrky123 yav arkadaşım kafaya takmışsın sende suçu ya. Ben modem arayüzünden baktığımda cihaz sayımımdan fazla bir cihaz görünüyorsa. Ben bunu neden şikayet etmeyeyim? benim internetimi kullanmak zorundamı başkası? belki hacklendi adam şifresi kırıldı bağlandılar. Bunu şikayet edemezmi? senin kafana sadece suç mu çalışıyor?
Dostum sen konuyu çok yanlış anlamışsın, evet internetine habersiz bir giriş sağladıysa bu suç teşkil eder. Ama konu bu değil ki?
@mehmetkrky123 biliyoruz bu olmadığını senin kafa sadece suça çalıştığı için saçma yerlere gidiyor kafa
BlindID isimli bir uygulamada Jandarma olduğunu iddia eden bir şahıs senin IP adresinden konumunu bulacağım demiş arkadaşa. Olay bu sen neler çıkardın kendi kendine?
Sen üste çıkmaya çalışıyorsun, yanlış bilgi verme ok?
@mehmetkrky123 yanlış bilgi verdiğim yok erişen erişir merak etme sen
Arkadaşlae şahıs kendi isteğiyle yasa olmadan yapabilir mi diye soru yönellttiim yasalar hariç yani
Ve jandarmalar bu konu hakkında bilgi ve yetki sahibimi demek istedim
evet hackleyebilir ip adresi ne olursa olsun ya da dışıda bulabilir bilginli biriyse
Yok dostum erişemez, erişebileceğini iddia eden varsa IP adresimi hemen paylaşabilirim. Büyük ihtimal karşımdaki "Lamer olacak" ve sadece DDOS atacak :)
En fazla www ipsorgu com sitesine girip "Dostum sen burada yaşıyorsun, işin bitti." deyip tehdit eder.
@mehmetkrky123 sen bu kafayla fazla gezme buralarda birader
Azcık araştırma yapta aklına bişeyler girsin :)
@mehmetkrky123 yaw arkadaşım neyin araştırması bu? sen yap bence bilgin yoksa yorum yapma ya boşu boşuna yorumu uzatıyorsun bir site öğrenmişsin bilmem ne falan filan dinamik ip diye senin bilgisayarına sistemine giremeyeceklerimi sanıyorsun iş statik ip demi bitiyor fazla yorumu uzatma bence
Arkadaşlar sakin olun tartışmadan bilgi çatışması yapabilirsiniz ama ben yine tırsmaya başladım biraz😂
IP adresi ile bilgisayara nasıl girecek iyi misin dostum sen? Local IP mi bu? boş yapma lütfen işine bak.
@mehmetkrky123 hala bilmiyorsun ip adresiyle bilgisayara nasıl erişecek diyorsun o kadar cahilsinki
Belli oluyor dostum.
@mehmetkrky123 evet oluyor
Evet :)