ya e devlet patladı. Türk vatandaşının kişisel verileri ortalık malı. illa panelden bulmasına gerek yok. sen tece vatandaşıysan herşeyin ortada zaten. devlet bir önlem almıyor. alsa da bundan sonra bunu düzeltemez
2 sene önce bana da olmuştu öyle. Tüm kimlik bilgimi yazdı şok oldum. İnternetten öğrendiğim kadarıyla isim soyad ile program ile her şeyi buluyorlarmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
dolandırıcı oldukları için
tece de yaşadığımız için kişisel verilerimiz satılıyor çünkü. adını soyadını bilen biri panelden bile numaranı bulur ki bende yapmıştım.
Nasıl yapılıyor ki?
ya e devlet patladı. Türk vatandaşının kişisel verileri ortalık malı. illa panelden bulmasına gerek yok. sen tece vatandaşıysan herşeyin ortada zaten. devlet bir önlem almıyor. alsa da bundan sonra bunu düzeltemez
Haklısın
Dolandırıcı acmaa
Engelledim
Sen 18 misin
@spitzbueb niye sordun?
Bir sey diyecektim
Ulen numaranı nereden bulsunlar, sallıyorlar kime denk gelirse :D
Dolandirmaya adam ariyorlar
Numarayı nereden buluyorlar
Rast gele çeviriyorlar
Anladım
Iyi günler ✋
Teşekkürler sizede
Dolandıracaklar
Aynen
Anında engel bas
Engelledim
2 sene önce bana da olmuştu öyle. Tüm kimlik bilgimi yazdı şok oldum. İnternetten öğrendiğim kadarıyla isim soyad ile program ile her şeyi buluyorlarmış
Mesajlaştın mı? Ne yapmak lazım peki? Kimlik bilgini nasıl yazdı ki? Nasıl buluyorlarmış?
Biraz mesajlaştım yurt dışı kaynaklı numara. Dolandırıcı diye ciddiye almadım bir şey olmadı. Baba tarafı tüm akrabaları adres bilgisi felan yazdı
Yuh ya bu kadar olmaz
Valla bilmiyorum ortalık tehlike.
Haklısın
Dolandırıcılar
Bence de
Guzelliginizi dunyanin biliyor olmali
😀😀
sen numaranı kime nereye verdin biz nerden bilelim
Kimseye vermedim ki
orasını bilemem
Numaranı vermişsin ondan
Kimseye vermedim ki?