İnternet & Teknoloji Yurt dışından gelen aramalar? pinokyo_burunlum22 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar merhaba kaç oldu bana +1 ülke kodlu bir numara arıyor birde sürekli WhatsApp tan doğrulama kodu geliyor nedir bunun sebebi bileniniz var mı? Yurt dışından gelen aramalar? Cevapla Nedir Soruları WhatsApp Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DahabellideğiI Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Daha önce şu gizli hesapları gösteren ne biliyim numara havuzu olan kim aramış gibi uygulamalara girdiysen normal vpn ile 0 3 Yorumla pinokyo_burunlum22 +1 yıl Bilmiyorum ki birkaç gündür bugün de dahil WhatsApp tan sürekli doğrulama kodu geliyor Yorumla DahabellideğiI +1 yıl Telefon numaran yayılmış işte bence değiştir Yorumla pinokyo_burunlum22 +1 yıl Olmadı öyle yapicam Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bi an hiç bitmiycek sandim bu fotolar 0 5 Yorumla pinokyo_burunlum22 +1 yıl Kız deme öyle 😀 Yorumla SadeceNuray +1 yıl Gizli hayranlarin bencw Yorumla pinokyo_burunlum22 +1 yıl Türkiye bitti taa Amerikalar dan hayranlarım çıktı 😂😂😂 Yorumla SadeceNuray +1 yıl Eee ne sandin ben verdim numaranı para karşılığı 🤫🤫imza istiycekler sadece abgagahahja Yorumla pinokyo_burunlum22 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Hiç fikrim yok 0 5 Yorumla pinokyo_burunlum22 +1 yıl Endişelenmeye başladım ya Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Bişi olmaz ya ağa takılmazsan belli zaman sonra bırakırlar Yorumla pinokyo_burunlum22 +1 yıl Sinir de olmaya başladım aynı zamanda Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Elimden bir şey gelmiyor maalesef 💁 Yorumla pinokyo_burunlum22 +1 yıl Teşekkür ederim yinede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha önce şu gizli hesapları gösteren ne biliyim numara havuzu olan kim aramış gibi uygulamalara girdiysen normal vpn ile
Bilmiyorum ki birkaç gündür bugün de dahil WhatsApp tan sürekli doğrulama kodu geliyor
Telefon numaran yayılmış işte bence değiştir
Olmadı öyle yapicam
Bi an hiç bitmiycek sandim bu fotolar
Kız deme öyle 😀
Gizli hayranlarin bencw
Türkiye bitti taa Amerikalar dan hayranlarım çıktı 😂😂😂
Eee ne sandin ben verdim numaranı para karşılığı 🤫🤫imza istiycekler sadece abgagahahja
😂😂😂
Hiç fikrim yok
Endişelenmeye başladım ya
Bişi olmaz ya ağa takılmazsan belli zaman sonra bırakırlar
Sinir de olmaya başladım aynı zamanda
Elimden bir şey gelmiyor maalesef 💁
Teşekkür ederim yinede