Güncellemeler
+1 yıl
Polise gitsem numaranın teyiti için yardımcı olurlar mı bana?
Arkadaşlarlar İndeed uygulamasından, Qatarda bulunan bir restauranta başvuru yaptım. İnsan kaynakları Türk numarasıyla dönüş yaptı, birkaç restaurant adı söyledi hepsiyle ilgileniyorlarmış. İnternetten araştırdığımda İstanbul’da ve katarda böyle şubeler var. para vs talep etmediler vize ve uçak bileti onlara ait olduğunu söyledi, vize için gerekli evrakları ( kimlik ya da pasaport resmi, Sabıka kaydı, ikametgah kaydı) sizce belgeleri göndermeli miyim? Adamı aradığımda gayet mantıklı şeyler söyledi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi şirket? Katarı seçme derim ayrıca
Restaurant burada ismini vermem doğru olmaz, ama adam ciddi mi değil mi orası muamma
Katar çok sıkıntı ve araçı şirketler daha sıkıntı sonu iyi olmuyor
Ne gibi mesela? Beni aradı, vize ve uçak bileti kendilerine ait olduğunu söylediler harici bir para istemediler. Lojman imkanı var ister 4 kişilik ücretsiz, ister düşük dolara tek kişilik kalabileceğim bir lojman. 2 yıl sözleşme var, ama bazı arkadaşlar ailesinden ilk defa uzak kaldıkları için Türkiye’ye dönemk istiyorlarmış, oturum ve vize masraflarını geri ödemek şartıyla ( 1,5 aylık maaş) sözleşme fes edilip Türkiye’ye dönebiliyormuşum.