Arkadaşımla mesafe var aramızda kendisi azerbaycanda yaşıyor iş bulamıyor. Acaba ben internetten oranın iş ilanlarına baksam onun için bulabilirmiyim bu mümkün mü? Yani ondan habersiz süpriz gibi bişey tabi olursa.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bizi aynı ülke de düşünen yok milleti farklı ülkede düşünüyorlar
Ülkenin ne önemi var ki önemli olan kalpteki yakınlılık. 😊😊
Benim demek istediğimi anladın
bulabilirsin tabiki
Peki nasıl yapablirim bi fikriniz var mı.
hangi ulkedeyse ilanlarina girip yapabilirsin
Azerbaycanda yaşıyor. Ordan bi iş bulup ona direk yollasam mı yoksa iş yeriyle iletişime geçip de mi yapsam ama mümkün değil o kadarını yapamam sanırım direk gördüğüm işleri ona yollarım , nasıl olur sizce
onun istedigi yapabilecegi islere bakip bilgilendirirsin oda basvurus siz daha iyi bilirsiniz hanimefendi 🙂
Tamam çok sağol evet ama bi fikir almak istedim hiç tecrübem yok çünkü. Teşekkürler 😊
rica ederim cok naziksiniz yardimci olduysam ne mutlu 🙂
tanisalim mi 🙂
Sizden bi ricam var. Ben internette azerbaycan iş ilanlarına baktm ama hiç öyle ilanlar bulamadım. Bana yardmcı olabilirmisiniz? Eğer bi sayfa bulursanız buraya yazabilirmisiniz. Baküde yaşıyor kendisi oranın iş ilanları ama hiç öyle ni sayfa görmedim ya
beni eklermisin
bakiyorum tamm
Teşekkür ederim.
Yok sanırım dimi bulamadım ben çünkü
bakiyorumm ama insallah bulurum
Çok sağol inşallah ya.
is ilani olarak cikmiyo ama
Şu an isteyim ama eve gecince senin icin bulucam
Evet ama garip ya hiç mi olmaz iş ilanı internette
Çok teşekkür ederim
haklisin olmali tabiki rica ederimm bakalim beraber buluruz elbet 🙂
😊 inşallah
Aaaa bekle buldum galiba bi sayfa azerbaycanca yazdm çikti. Bak sence de iyi degil mi?
https://tap.az/elanlar/is-elanlari
Ama seni tutmayim işteysen kolay gelsin
aynen bakalim burdan sorun yok bugun senle ilgilenmek isim 🙂
Tesekkür ederim ya☺️ olur o zaman o sayfadan bakalim. Tam olarak işlemek istediği bi bölüm yok sanırım yani her hangi bi iş olsa olur kolay girilebilcek bi iş diplomasız falan ona göre işlere bakip secmem gerek.
rica ederim gayet anlasilabilen birisiniz anladimm nen bakayim sana soliyim madem olir olmaz 🙂
ofis isi var
Aynen bir sürü isler var aslinda hepsi de yeni ilan. Kendisi is yok diyo ama bir sürü is var o sayfada yani anlamadim bu stada haberi yok onun icin is baktigimin ama yani dimi bir sürü isler var hepsini arayip sorabilir
evet baya var yani biliyomu uygulamayi indirsin bari
Mesela diploma falan yoksa ve okumadiysa aslinda ordaki her ise yinede girebilir mi? Biliyomusun bunu? Denemekte fayda var sonucta ordaki isler okunmasa da calisabilecek isler aslinda
Bi aksam söyleyim ona bu sayfayi baksin bi yani baya is var zaten isci ariyolar sonucta denemekte fayda var
evet solersen iyi olur arkadasinin sayesinde bizde tanismis konusmus olduk
Evet teşekkür ederim ya yardımın için. Ama şimdi aklima takilan şu üni falan okumadi yinede iş bulabilir mi?
diploma falan istemezler diye dusunuyorum bu ofis islerime falan
bulur diye dusunuyorum sonucta bursai gibi orasida ne yapmak icin ordami yasiyo
Ofis isi hangisi hangisiju diyosun mesela satici paketci gibi bisey vardi usta falan ne bilim yani bencede diplomaya gerek yok denesin şansini
orada yaşıyor. Ama iş bulmada sıkıntı çekiyor. Ben anlamadim acaba bilmiyo mu ki bu sayfalari dicem de bilmesi gerek aslinda bir sürü ilan var ya da bizim bilmedigimiz kriterler var ama ne olsun sonucta denesin bi söyliyim
ofis yani gelenle gidenle ilgilenme falan
anladimm insallah bulir aen aiteden bahset bilmiyosa baksin bi sen gibi bi arkadasi olmasida cok iyi dusunceli onemsiyen
Tesekkür ederm benim icin birisi önemliyse onun mutlulugunu isterim sadece zaten arkadas dedigin bunu yapmasi gerekir bende isterim sonucta birinin bana öyle yardm etmesini.
Ve bisey sorcam ordan bi ise baslasa geri cikabilir mi kolayca? Yani öyle kalici bi is istemiyor geçici is olsa daha iyi. Ama sanirim ordaki isler zaten kalici degil ya umarim anlamissindir ne demek istedigimi
gercekten harika birisin bayildim desem gorusune olsun dusunceli olmana sicak kanli sin
anladim gecisi sureligine girip istedigi zaman cikabilecek sorun olcagi ni dusunmiyorum girsin de onemli olan skinti yasamaz
Teşekkür ederim sende öyle. Ya burdakilerin çoğu nasıl diyim yani senin gibi değiller mesela başkasį olsa böyle yardm etmezei kesin
Aynen ya yani sayfada o kadar iş ilani var ki inşallah işimize yarar
ya cok gereksiz insan var valla kafa ma gore bi seni buldum inanirmisin
insallah sevinirim inan isinizin olmasina
Evet öyle
Insallah ordan is bulamamak mümkün degil bence
haklisin
bencede ordan bulamamak imkansiz
isminiz ne peki 🙂
Ya ismimi buramarda söylemeyi pek tercih etmiyorum. Ama önemli bişey sorcam o sayfayla ilgili. Ya mesela hani orada bir sürü işler gözüküyor ya. Bitanesinin üstüne basdım ve biraz altta premium vip falan yaziyo ve 7 azn falan yaziyo parali bisey galiba bi bakar misin o ne demek? Para falan mi ödemesi gereliyo ilan icin ben anlamadim o premium et vip et yazan yeri ne oluyo acaba sen anlar misin
Mesela usta işi vardi ona tikladim ve vip premium falan diyor ne o?
bakayim bi
Baktin mi?
vip anlami parali bisey degil ama
rahatlik gibi konfor tarzi
Nasil ya anlamadim simdi is ilanla ne alakasi var. Ama bir sürü iş var ya üstüne tikla bi işi ilanin azn falan yazuyo premium da yaziyo azn oranin parasiydi ama ne alaka anlamadim
balla bende anlamadim nettende cikmiyo
Saydayi yinede yollasam mi? Parasizdir heralde
Ya ve iş ilanlarin üstünde 300 azn falan yaziyor ya, o verdkleri maaş mı?
evet versikleri sanirimmm
Tamam sağol