telegramda bana biri mesaj atı normal konustuk numaramın beli oldugunu söyledi gizledim numaramı, bana senin numaranı ezberledim gibi şeyler dedi yeni tanıştığım biri sonucta ve pekte samimi değildim, rahatsız oldugumu 4 5 defa söylememe rağmen numarasını attmıştı ben çabuk ezberlerim numaraları senin numaranı ezberledim yazmıştı ben de tepki gösterdim rahatsız olduğumu söylüyorum sen bu şekilde konuşuyorsun felan dedim uyku sersemiydim iki üç küfür ettim tabi şok oldu çünkü nazik konusuyordum sinirimi o derece bozdu. son mesajında ekran görüntüsü aldım yazmıştı ben de s işine yazmıştım sohbet gitti bi anda engellediği için. sizce şikayet edebilirmi çünkü çok saçma tipler var
Güncellemeler
+1 yıl
küfür ettim derken sadece bi mesajda "anın olu" demistim yani annesine hakkeret ettim sayılıyor
Arkadaşlar düşüncelerinizi yazarmısınız şikayet eder mi?
canım :D özelde görüşülen şeyleri bana hakaret etti diye bi yere götüremezsin. hadi diyelim götürdün adama soramzlar mı ilk kim yazdı sen mi o mu diye :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Etse bile ne olacak ki sizi taciz ediyor ilk onu içeri alırlar.
😂 ne biliym erkeğin böylesini de ilk defa görüyorum
Sıkıntı etmeyin, bu tarz şeyleri korkutmak için söylerler. Bir ton iğrenç insan var işte.
evet teşekkür ederim
kimi nereye ne diye şiikayet edecek ki, bişey yok burada bence
peki ne için ekran görüntüsü alıyorum derki bi insan
canım :D özelde görüşülen şeyleri bana hakaret etti diye bi yere götüremezsin. hadi diyelim götürdün adama soramzlar mı ilk kim yazdı sen mi o mu diye :D
önceden böyle bişey yaşamadığım için bilemiyorum, o yazmıştı bu şekildeyse teşekkür ederim yanıtın için
ben oraya canım yazmadım ya o nedir, sansür geldi desem acaba ne yamıştım da öyle yazmış. hoşuma gitmedi canım demeyi hiç sevmem ben yaa
ahahha görmezden gel
Bir bk yapamaz
teşekkürler
Etmez korkma
teşekkürler