İnternet & Teknoloji Birini stalklarken karşılaştığınız en şaşırtıcı şey neydi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben eximin söz keserken fotolarını görmüştüm. Bir anda görünce yüreğime indi ya Güncellemeler+1 yıl Tebrik ederim hanım arkadaşımı :) Güncellemeler+1 yıl Zor sorular bunlar.. Birini stalklarken karşılaştığınız en şaşırtıcı şey neydi? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilimi stalkladım başka sevgilisi olduğunu öğrendim üstünede onunla evleneceğini öğrendim :(( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki sizinle iletişime geçti mi? Mutlu oldu mu ihanetine rağmen 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dayısı geçti dügüne davet etti. davet eme sebebi bizim yörenin oyunları güzel oluyormuş oynarmısın diye Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben stalklamam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Merak edince ne yapıyorsunuz Yorumla İstanbullu968 +1 yıl Karsisina cikarim duz bir adamim Yorumla Soran +1 yıl Ne güzelmiş netsiniz bu konuda Yorumla İstanbullu968 +1 yıl Neden net olmuyimki giderim aklimda kaliyorsun eziyet etme bana derim Yorumla Soran +1 yıl Alacağınız cevaba cesaretiniz var demek. Yüzyüze red edilmek çok zor ben yapamam. Ondan böyle oldu zaten😂😂 Yorumla İstanbullu968 +1 yıl Yuzyuze red edilmek icin hissetmek gerek bana bir parca kalbimi kipirdaticak kiz istedigini yapabilir he yanimda olursada yuzugu hangi kutuda ister diye sorarim :) Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 636 cevap paylaştı. Bekar sandığım kadın 4 çocuklu çıktı mesela 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bekar anneyim dese sorun çözülürmüş 😅 Yorumla Zorunne388 +1 yıl 😂 konuşmadık ki Yorumla Soran +1 yıl İyi gizlenmiş 👍🏻👍🏻 Yorumla Zorunne388 +1 yıl Öyle Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Eskilerden kimseyi stalklamiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilimi stalkladım başka sevgilisi olduğunu öğrendim üstünede onunla evleneceğini öğrendim :((
Peki sizinle iletişime geçti mi? Mutlu oldu mu ihanetine rağmen 😞
Dayısı geçti dügüne davet etti. davet eme sebebi bizim yörenin oyunları güzel oluyormuş oynarmısın diye
Ben stalklamam
Merak edince ne yapıyorsunuz
Karsisina cikarim duz bir adamim
Ne güzelmiş netsiniz bu konuda
Neden net olmuyimki giderim aklimda kaliyorsun eziyet etme bana derim
Alacağınız cevaba cesaretiniz var demek. Yüzyüze red edilmek çok zor ben yapamam. Ondan böyle oldu zaten😂😂
Yuzyuze red edilmek icin hissetmek gerek bana bir parca kalbimi kipirdaticak kiz istedigini yapabilir he yanimda olursada yuzugu hangi kutuda ister diye sorarim :)
Bekar sandığım kadın 4 çocuklu çıktı mesela 😂
Bekar anneyim dese sorun çözülürmüş 😅
😂 konuşmadık ki
İyi gizlenmiş 👍🏻👍🏻
Öyle
Eskilerden kimseyi stalklamiyorum
Yokki
Ne yok