Ben bir keresinde parkta otururken biriyle karşılaştım. Bi an da yanıma oturup bana döndü 🙄 ve şöyle dedi
-Benden savcı da olur hakimde. Ben her şeyi bilirim. !
Dedim nasıl beyfendi anlamadım?
-bilirim ulan işte. Bilmez miyim yoksa. Ne diyorsun sen dedi. Yumruğunu kaldırdı birden.
Adam iki metreyi aşkındı boyu. benim 3 katım İri yarı bişiydi. Biraz da deliydi anlaşılan... içimden dedim ki oğlum emre deliyle deli olma geri vites yap 😂
Abim güzel abim. Yumruğa ne gerek var şimdi. Yaparsın ya. Kim yapamaz demiş. Savcı da olursun hakimde olur benim güzel abim dedim. 🤣
Bunu azcık gazlayınca sırıttı sevinçle koşmaya başladı sağa sola. Ben de o arada izimi kaybettirdim hemen 😂
Sizin karşılaştığınız en tuhaf insan nasıldı 😂
-Benden savcı da olur hakimde. Ben her şeyi bilirim. !
Dedim nasıl beyfendi anlamadım?
-bilirim ulan işte. Bilmez miyim yoksa. Ne diyorsun sen dedi. Yumruğunu kaldırdı birden.
Adam iki metreyi aşkındı boyu. benim 3 katım İri yarı bişiydi. Biraz da deliydi anlaşılan... içimden dedim ki oğlum emre deliyle deli olma geri vites yap 😂
Abim güzel abim. Yumruğa ne gerek var şimdi. Yaparsın ya. Kim yapamaz demiş. Savcı da olursun hakimde olur benim güzel abim dedim. 🤣
Bunu azcık gazlayınca sırıttı sevinçle koşmaya başladı sağa sola. Ben de o arada izimi kaybettirdim hemen 😂
Sizin karşılaştığınız en tuhaf insan nasıldı 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer