Samsung S23 kullanıyorum 31 bin TL vermiştim 3 ay önce. Şimdi S24 çıktı yapay zeka özelliği için almayı düşündüm ama 15 bin TL fiyat farkı vermek bana cazip gelmedi. Birde SnapDragon 8Gen2 işlemciden Exynos 2400 işlemcili telefon kullanmak mantıksız geldi.
Exynos kötü değil Bazı modelleri sorunlu olabilir ki bu snapdragon da bile var bence Exynos 2400 başarılı dir Ben Exynos 9820 olan S10 Kullanıyorum çok memnunum Maşallah gelelim S24 S23 den geçmek bence de pek doğru değil
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Bu şartlarda maksimum 20 bin TL verebilirim. Tecno Camon 20 almadan önce Samsung A34 alacaktım. Camon 20 256 GB 15 bin TL, A34 128 GB 18 bin TL istiyordu. Arasındaki hafıza ve fiyat farkı nedeniyle Tecno aldım. 80 bin TL'ye Iphone alamam. Taksitleri pahalı bir de ikametimin sıkıntılı olmasından dolayı istemedim.
Samsung tercihim özellikleri önemli benim için ihtiyacıma göre kalitelisini alırım ama 5-10 bin arası bütçe yeterli sıfır bulamasam da ikinci el alırım yeter ki kalitesi olsun.. Şu an bile ikinci el aldığım a serisi samsung kullaniyorum dört yıldır sıkıntı yaşamadım memnunum..
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Benden şu devirde en fazla 20.000 ₺ oynar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
15 pro max kullanıyorum en iyisini alırım tabii ki. Çünkü bir telefon da bir bilgisayar da benim için çok önemli. Asla sınır koymam. Ne kadarsa veririm.