İnternet & Teknoloji 2 ay Bir telefona en fazla kaç para verirsin? BayRomantikOdun Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yıllardır aynı telefonu kullanan biri olarak telefonlara bu kadar fazla para verenleri anlayamıyorum 🙄 Bir telefona en fazla kaç para verirsin? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lifeisnice Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Asgari ücretten fazlasını vermem. Tabi soyle birsey de var. Kimisi uzun süre dayanıyor diye pahalı telefonlardan bir tane alıp onu 7 8 sene kullanıyor. Bunlara saygı duyarım ama her sene üst model değiştirmenin mantığını anlamıyorum. 1 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Ben Irak'tan kaçak getirtiyorum tr de telefona para vermem 😆 0 0 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 95% 2 ay Sağlam ve benim gibi sosyal medyada is yapanlar için yüksek kalitede ücret vermeye çalışırım. Hangisi işime gelirse 1 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 82% 2 ay Şuana kadar en fazla 1100 verdim hala kullanıyorum lakin değiştirme vakti geldi ben fazla veririm 5-6 sene kullanırım genelde 1 0 Yorumla
çokuzunbirisim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Genelde alıp 3-4 sene kullandığım için telefona parayı acımam.. ucuz etin yahnisi kötü olurmuş 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 7b görüş paylaştı. En fazla 10 bin verirdim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b görüş paylaştı. Maksimum 20.000 1 0 Yorumla
Devil455 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 2 ay 500 Euro verdim 1 2 Yorumla Semaptik 2 ay Hangi telefon? Yorumla Devil455 2 ay Samsung Yorumla
En İyi Görüşler