İnternet & Teknoloji Sizce hangi monitör daha kaliteli ve uzun süre kullanabilirim? Bana darboğaz yaşatmaz? Arawn1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dexim Q2381F 23.8' 75 Hz 5 ms. Xiaomi redmi Rmmnt215nf 21.5 75 Hz 6ms Güncellemeler+1 yıl Hangisi daha ii Sizce hangi monitör daha kaliteli ve uzun süre kullanabilirim? Bana darboğaz yaşatmaz? Cevapla Monitör Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hasans44 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl AOC 24" 24G2SAE/BK 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium G-Sync VA FHD Öneririm 165hz farkını kullanınca anlarsın pişman olmazsın aradaki fiyat farkına 0 8 Yorumla Arawn1 +1 yıl O kadar bütçem yok maalesef Yorumla Hasans44 +1 yıl 144 Hz araştır pişman olmazsın yok hiç bulamazsan bu ikisi arasında tercih yap dersen dexim i al Yorumla Arawn1 +1 yıl Dexim sence ilerde bana sıkıntı yaratır mı yalnızca 1 2 yıl idareten oyun ve günlük işlerim için kullanıcam sadece bozulmasın istiyorum xiamoi mi daha iyi dexim mi? Yorumla Hasans44 +1 yıl O süreç zarfında sorun çıkaracağını sanmıyorum Yorumla Hasans44 +1 yıl Xiaomi de öyle çok kaliteli bi marka değil sonuçta Yorumla Arawn1 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Arawn1 +1 yıl Xiamoi daha bilindik diye demstm Yorumla Hasans44 +1 yıl Aynen ürün çeşidi fazla fiyat uygun olunca piyasada yer sahibi oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
AOC 24" 24G2SAE/BK 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium G-Sync VA FHD
Öneririm 165hz farkını kullanınca anlarsın pişman olmazsın aradaki fiyat farkına
O kadar bütçem yok maalesef
144 Hz araştır pişman olmazsın yok hiç bulamazsan bu ikisi arasında tercih yap dersen dexim i al
Dexim sence ilerde bana sıkıntı yaratır mı yalnızca 1 2 yıl idareten oyun ve günlük işlerim için kullanıcam sadece bozulmasın istiyorum xiamoi mi daha iyi dexim mi?
O süreç zarfında sorun çıkaracağını sanmıyorum
Xiaomi de öyle çok kaliteli bi marka değil sonuçta
Teşekkür ederim
Xiamoi daha bilindik diye demstm
Aynen ürün çeşidi fazla fiyat uygun olunca piyasada yer sahibi oluyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!