Tablet ağdalar çok kullanışlı ya benziyor hiç kullanmadım ama deneyimlemekte fayda var 🤗🤗 deneyimleyince size düşüncelerimi söyleyeceğim beklemede kalın 🥰 hangi ağda daha iyi?

Tablet ağdalar çok kullanışlı ya benziyor hiç kullanmadım ama deneyimlemekte fayda var 🤗🤗 deneyimleyince size düşüncelerimi söyleyeceğim beklemede kalın 🥰 hangi ağda daha iyi?

Merhaba. Tüy alma işlemi ile çok fazla vakit kaybetmeyi sevmediğim için hızlı ve pratik ürünler daha çok işime yarıyor. Benim favorim: Remove sir ağda bantlarından kullanıyorum.
O çok güzel çok pratik bir ürün. Sonrasında kutunun içinde mevcut olan ağda sonrası mendillerden kullanıyorum ve vücudumda hiç ağda kalıntısı bırakmıyor. Çok iyi çok pratik bir ürün.
Merhaba.
Removenin ağda tabletlerini bende kullandım. Gayet pratik olup, cezvede kaynatarak sıvımsı hale geliyor. soyularak uygulama özlelliğe sahip. Tüyleri alarak pürüzsüz bir etki yaratıyor.
Cevap
11Cevap
Bu tabletler yeni mi çıkmış ilk defa gördüm, eğer öyleyse bunlar daha pratik olur.
Evet eritmeli pratik gibim
Kız bunlarla uğraşacağına git lazer yaptır raad et.😄
Ben el ağdası severim. Yapıştır çek bantlar da gerektiği zaman pratik oluyor. Veya kartuş ağda tercih ederim.
Hanımlarımızın işi gerçekten zor. En acısız olan hangisiyse onu uygulamakta yarar var : )
Genital bölge temizliği için jilet daha iyi hanımefendi
Valla hiç kullanmadım. Tüy dökücü desen az çok fikrim var.
Artık ağda devrini kapattım🧿😌
👏👏👏👏lazerli oldun
Philips lumea tatlımm at bunları
Aynen bende kullanıyorum cok başarılı
Eski versiyonlarda sikayetler vardı şu an çok başarılı
İşe yarıyor ve acısız özellikle mahremiyete önem veren bir insan için doğru bir tercih
@magnumelegant sende kimsin git burdan
Ağda kullanma en iyi çözüm lazer bence. Ağda ilerleyen zamanlarda batık yapiyor
Hiç kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla boncuk ağda daha kullanışlı ve daha az acı veriyor.
Hiç fikrim yok, ağda kullanmıyorum.
Uff hayatta çekemem bunları elim gitmez acır 😪
sir ağda tableti neymiş gıı 🤔
sarjlı makına./ gillette mach 5 yeterli.
Anladığım birşey değil.
Bilemem 😂
2sinide dene tarfını sec
Denemek isterim.
Ağda kullanmıyorum.
Sir ağda
Sir Ağda sanırsam
Hiç görmemiştim bu agda tabletini
Philips lumea. 😅
Ağda kullanmam.
bekliyorum
Agda sevmem